Skip to navigation Skip to main content
Italië

Hotel Scherlin

Ortisei - St. Ulrich | Zuid-Tirol | Italië
Afbeelding - hotel-scherlin-4
Afbeelding - hotel-scherlin-6
Afbeelding - hotel-scherlin-12
Afbeelding - hotel-scherlin-18
Tussen Val Gardena en de Alpe di Siusi is het 3-sterrenhotel Scherlin gelegen. Het hotel is 5 km verwijderd van het centrum van Ortisei, de pistes en de Alpe di Siusi skilift. Ondanks de afstand is het skigebied prima toegankelijk. De skibus stopt namelijk vlak bij het hotel. 

Hotel Scherlin bestaat uit twee gebouwen en heeft de volgende faciliteiten: een receptie, lounge met panorama uitzicht, traditionele bar, restaurant met lokale gastronomie, skiberging, speelkamer, lift, fitness, parkeergarage en onoverdekte parkeerplaatsen. Daarnaast is er een wellness met o.a. sauna, stoombad, verwarmde zwembaden (binnen en buiten) en een jacuzzi. De Wi-fi is gratis.

De 2-persoonskamers zijn ca. 18m2 en de 2/3/4-persoonskamers ca. 25m2. De comfortabele kamers beschikken over een kluis, tv, badkamer met bad of douche en föhn. Ook hebben de 2/3/4-persoonskamers een balkon. 

Je verblijft in Hotel Scherlin op basis van halfpension. In de ochtend staat er een ontbijtbuffet voor je klaar en 's avonds is er een saladebuffet en wordt er een 3-gangendiner met keuze geserveerd.
Afbeelding - hotel-scherlin-4

Hotel Scherlin

  • Ortisei - St. Ulrich
  • Zuid-Tirol

€419,00