Overzicht beoordelingen Val di Fassa-Carezza

Hier leest u alle beoordelingen over skidorpen in Val di Fassa-Carezza. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u de bestemming in Val di Fassa-Carezza met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over Val di Fassa-Carezza achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 19 maart 2019

Door: Danielle over Campitello

Super mooi gebied

Mooi gebied en een gezellig dorpje!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 31 januari 2019

Door: Jan jongbloed over Canazei

Gaan nu voor het vijfde jaar, naar hetzelfde hotel het is er echt genieten. Het is een ongelooflijk mooi skigebied...kijk er alweer naar uit.

Heerlijke lange tochten. Elke dag weer andere routes en uitdagingen. Heerlijke plekken om te lunchen en te relaxen en de meest moderne liften en en goed geprepareerde pistes.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2018

Door: Danielle over Campitello

Mooi gezellig dorpje

Heel leuk dorpje met gezellige activiteiten!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 februari 2018

Door: Stephanie vermeiren over Canazei

Prachtig dorpje in de Dolomiti Superski regio......

Veel kilometers piste, elke dag skiën op andere pistes en met andere uitzichten.... Genieten!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 26 februari 2018

Door: Danielle Rozeboom over Campitello

Wat een gezellig plaatsje

Heerlijke week achter de rug. Voor het eerst in dit stadje, het is ons goed bevallen, de omgeving is super mooi en er rijden genoeg skibussen gedurende de dag!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 29 maart 2016

Door: de boer over Canazei

Prima locatie in Sella Ronda

Prima uitgangspunt voor Dolomieten en Sella ronda

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 8 maart 2016

Door: Ariemarie over Canazei

Fantastisch skigebied

Kom al bijna 30 jaar in dit gebied. Fantastische mogelijkheden en constant vernieuwing. Heerlijk eten en drinken en Italiaanse gastvrijheid en als je de apres ski weet te vinden ook top

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 maart 2015

Door: eddy over Campitello

OK

skipistes geweldig fantastisch, sfeer, eten, natuur, sneeuw, ...... alles prima 1 lelijk minpunt de wachttijd aan de lift van Camitello +- 1 uur wachten

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 5 oktober 2014

Door: anneke over Canazei

Super skigebied, leuk dorp en gezellige hotels.

Gaan voor de zoveelste keer terug naar Canazei na 3 keer in Ortisei te zijn geweest. Maar de ligging van het skigebied en de variatie van Canazei is zo fijn en ook de gezelligheid en bereikbaarheid van het dorp is super! Hoop nog lang dit te mogen doen!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 februari 2014

Door: Anoniem over Pozza di Fassa

Val di Perfecto

We zijn al twee jaar op rij naar Pozza di Fassa geweest. Volgende week gaan we weer en zoals de weersverwachtingen eruit zien gaan we heerlijk genieten. Zelfs zonder zon is het genieten in Pozza di Fassa. Geweldig skigebied en heerlijk eten. De Italianen zijn erg vriendelijk en de pistes liggen er altijd prachtig bij.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 11 februari 2013

Door: Pascal Bakker over Canazei

Goed eten, lekker drinken, mooie pistes en een lekker zonnetje!

Waarom zou je in hemelsnaam naar een ander skigebied? Je hebt hier alles waar een goede vakantie aan zou moeten voldoen. Als je van après-ski houdt dan houdt het op, maar gezellig met een paar vrienden 's avonds genieten van het heerlijke eten en een goed glas wijn? Dit is de plek. Wij gaan al 15 jaar naar dit gebied en vermaken ons elk jaar opnieuw opperbest en kijken alweer uit naar het jaar daarop!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 november 2012

Door: Jordy over Campitello

Skigebied is geweldig.

Het skigebied is geweldig voor gevorderden en experts, mits men de uitgebreide skipas neemt. Rondom Arabba (Marmolada) zijn mooie lange rode en zwarte afdalingen te vinden. Dit is het gebied voor mooie tochten met een groot gezelschap. De Sella ronda tocht is eenvoudig genoeg voor skieers met 1-2 weken ervaring. Voor beginners is Campitello als uitvalsbasis lastig, met name omdat vanuit de lift voor beginners direct een relatief steile afdaling volgt. Voor beginners is een van de andere dorpen zoals Canazei aan te raden. Tevens goed eten voor normale prijzen op de pisten! Off-piste mogelijkheden zijn beperkt en er is nog geen fun-park, (2013 voor het eerst) Dit wordt het 3de achtereenvolgende jaar voor ons!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 maart 2011

Door: Mieke Mulder over Pozza di Fassa

Zondag 27 februari terug gekomen uit Pozza di Fassa, we hebben een top vakantie gehad fantastische sneeuw geen bruin plekje gezien. Vanuit ons hotel even oversteken en je stond op de piste. Mooie afdalingen gemaakt, gezellig in de restaurantjes gegeten, met ons koppie in de zon ja wat wil je nog meer? In de direct omgeving geskied op gewelidige pistes. We hadden een heerlijk hotel waar het ´s avonds ook nog eens heel gezellig was. Pozza is ook nog eens een heel leuk klein boeren dorp waar je gezellig kunt borrelen dicht bij de lift.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 10 januari 2010

Door: cees collignon over Vigo di Fassa

Wij komen hier al een kleine 10 jaar,een prima skigebied vlak achter het hotel,sinds 2 jaar met de roltrappen naar boven naar de gondel het skigebied in.Voor kleine kinderen uitstekende mogelijkheden en een kindergarten.Voor de gevorderde skieer ben je snel uitgekeken in vigo,wel de zwarte tomba-piste in dit gebied en mooie blauwe en rode pistes.Bij goede sneeuw ook dalafdaling naar de gondel mogelijk.Leuke en voldoende restaurants in het gebied aanwezig.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 4 november 2009

Door: Caro over Campitello

Nou, we hebben weer geboekt in Rifugio Des Alpes op de Col Rodello en het is er geweldig. Ik heb al een keer een mening gegeven, maar toen wist ik niet of we juist hadden gekozen. Nu wel na zoveel jaren terug te komen.Altijd sneeuwzeker en geweldig goed eten als je van pasta houdt. Ook de après-ski is daar te gek voor een uurtje of zo!!! Makkelijk dat je lekker een week lang op de berg kan blijven op 2400 meter. Campitello zelf is een rustig dorp, maar gemoedelijke sfeer. Alleen wij gaan echt voor Des Alpes, hoor!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 februari 2009

Door: Mieke Mulder over Pozza di Fassa

Onze ervaring met Pozza di Fassa is zeer positief. Wij zijn verplicht om in de voorjaars vakantie op wintersport te gaan dus altijd in de drukte. Voorheen altijd in Frankrijk geskied en nu voor de 3e keer Pozza di Fassa. Wij vinden het hier fantastisch. Het dorp is knus en gezellig, de mensen zijn erg vriendelijk, de prijzen in de Horeca zijn ronduit goedkoop te noemen (een glas wijn voor € 1.= een koffie americano € 1.20 met 4 man eten op de piste met alles erop en eraan € 42.=) Het skigebied is prachtig. Goed onderhouden en heerlijk rustig. Het gebied Pozza di Fassa is niet erg groot maar dat is totaal geen probleem. Als je km wilt maken stap je op de bus (die zeer regelmatig rijdt)naar Campitello en stap je het Sella gebied in en kan je de prachtige Sella Ronde skien, wat overigens wel heel erg druk is. Na al deze drukte gaan we weer terug naar het gezeliige Pozza en duiken de apres ski bar in waar we heerlijk aan de wijn gaan. De apres ski is gezellig zonder hoempa hoempa. Wij hebben heerlijk geskied het kon echter niet beter. Groetjes van Mieke. P.S. met je Dolomitiesuperpas kan je overal in de omgeving de andere skigebieden betreden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 17 februari 2009

Door: Anco van Egmond over Canazei

Sfeervol bergdorpje wat uitstijgt boven de omliggende dorpen. Wat opvalt is dat veel nederlanders naar Val Gardena afreizen terwijl hier qua zon en qua drukte het er veel beter toeven is. Rustige brede pistes, nog weinig snowboarders. Ook aansluiting op de Sellaronde met de superskipas. Wij zijn hier voor de 4e keer. Prima skigebied voor de beginner en gemiddelde skier. Ook is er een funpark op de berg en beneden een park voor de allerkleinste. Echt après-ski vind je niet zoals dat in Oostenrijk wel is. Grote brede stoeltjesliften of cabines zonder lange wachtrijen. Naar de top gaat een cabine waar 80 man in kunnen. veel berghutten met terrasjes.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 november 2007

Door: flip over Vigo di Fassa

Het was een super vakantie. De kinderen hadden het super naar hun zin. Het is niet al te groot, maar je hebt toegang tot vele andere gebieden. Weinig tot bijna geen apres ski. De prijzen zijn naar verhouding lager dan in Zwitserland. Het was top.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 maart 2007

Door: Socky over Canazei

Ben hier vijf jaar gekomen voor het skiën 1996 - 2001. Fantastisch gebied met aansluiting op Sella Ronda 40km. Alleen de reis naar daar en overstappen op kleinere bus om de pas door te komen duurde 20 uur. Verbleef in hotel Faloria waar het goed toeven was op alle gebied. Is mijn favoriete bestemming. Heb daarna twee jaar Wolkenstein aangedaan (moesten de pas niet over en lag ook aan Sella Ronda). De sfeer in Italië is anders en dat voel je direkt. Sleepliften zijn uit den boze en dat is een zege voor de skiër. Ook het prepareren van de pisten is dagelijkse kost! Zou overal moeten plaatsvinden, toch zeker als je de prijs van de skipas de hoogte ziet inschieten!.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 26 februari 2007

Door: Anoniem over Pozza di Fassa

Zoals stond aangegeven piste prima onderhouden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 29 januari 2007

Door: Piet over Campitello

Naar een aantal jaren Oostenrijk en Frankrijk een keer Italië. Wij hebben in hotel Nevada gelogeerd. Een moeilijk te bereiken hotel (steile oprit) binnen een sfeerloze boel. Geweldig mooi skigebieid. Mooie natuur en je kan er lange tochten maken bv de sellaronde!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 13 december 2006

Door: E.H.van den Top over Vigo di Fassa

Ongelooflijk gebied. Ideaal voor beginners en kinderen. Een zwarte piste gevonden, wel lang en pittig. Rustig. Geen rijen bij de lift, mensen erg vriendelijk. Eten en drinken is goed en redelijk van prijs. Skihuur en -pas van de zelfde prijs als in Frankrijk. Er wordt geen Nederlands gesproken. Het is Duits of Italiaans. 's nachts worden de pistes - als het nodig is -opgespoten met sneeuw.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 10 december 2006

Door: Caro over Campitello

Wij gaan voor het tweede jaar naar Campitello. Vorig jaar zaten we in het hotel The Hotel in het dorp. Is niet echt zijn sterren waard. Nu gaan we in maart naar het berghotel Des Alpes op 2400 meter. Zal zeker beter zijn en sneeuwzeker. Après-ski is zeer mager. De pistes zijn erg goed geprepareerd en lekker breed. Ook erg leuk is dat je van dorp naar dorp kan skiën en zo ergens anders komt en heerlijk de dag kan volmaken met deze tochten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 29 januari 2006

Door: kelly over Campitello

Wij zijn in januari 2006 hier geweest. Het dorp biedt niet veel, je hoeft dus geen apres ski of leuke winkeltjes te verwachten. Verder is het skigebied goed, de pistes zijn lekker breed en je kan leuke tochten naar andere plaatsen maken. Voor een rustige vakantie waar het om skien draait zit je hier goed. Voor snowboarders zijn er geen extra faciliteiten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 28 december 2005

Door: Carlo Kastermans over Canazei

Een dorp met een heerlijke wintersportuitsraling. Via de gondel van Canazei kom je direct in een fantastisch skigebied dat ook meteen verbonden is aan de Sella Ronda. Geen lange wachttijden bij de liften en perfecte pistes. Breed, lang en voor ieder wat wils! Ik ging tot nu toe nooit 2 keer naar hetzelfde skigebied, maar dit gebied dwingt mij nog een keer te gaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 18 december 2005

Door: Anoniem over Campitello

Klein maar gezellig dorp. Apreski is wat mager.ski gebied is perfect met de sellaronde voor de deur.Voor zowel beginners als gevorderde een mooi gebied. brede pistes niet al te steil goed voor kinderen. Gaan dit jaar voor de tweede maal want nog lang niet overal geweest.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen

Sneeuwhoogte
Val di Fassa-Carezza

Berg0 cm
Dal0 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Karersee - Carezza Ski. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd.

Toestand pistes geen info
Km pistes open 0
Liften open-
Rodelbaan open open
Snowpark gesloten