Overzicht beoordelingen Seiser Alm

Hier leest u alle beoordelingen over skidorpen in Seiser Alm. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u de bestemming in Seiser Alm met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over Seiser Alm achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 augustus 2018

Door: Alice over

Ontspannen skiën

Prachtige omgeving en brede pistes. Voor beginners en families met kinderen een mooi gebied , je komt altijd weer samen uit op de pistes.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 6 juni 2018

Door: Henk over

Omgeven door de Seiser Alm

Prachtige bestemming. Je bevindt je midden op de Seiser Alm en de natuur en pistes liggen aan je voeten. Typisch Italiaans heerlijk eten en aardige mensen. Wij vinden het hier heerlijk

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
5

Datum 13 november 2017

Door: Hans over

Beperkt

Geschikt voor beginners. Gevorderden hebben er weinig te zoeken. Duur!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 15 maart 2017

Door: Lidia over Seis am Schlern

Directe toegang tot de Seiseralm

Seis am Schlern is de ideale bestemming voor een wintersport op de Seiser alm. Vanuit het idyllische dorpje heb je een directe toegang tot de pistes. Helaas is er geen dalafdaling, dus ook aan het einde van de dag dien je weer gebruik te maken van de gondel. Het dorp beschikt over alle voorzieningen waar je tijdens je wintersport naar op zoek bent. Het is niet heel groot en er hangt een gemoedelijke sfeer. Ideaal voor een wintersport met twee in de Dolomieten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 15 maart 2017

Door: Jim over Kastelruth

Verliefd op Kastelruth

Kastelruth is een prachtige bestemming in de Dolomieten! Het is er niet te druk, maar zeker ook niet ingeslapen. Er is een gezellige winkelstraat en je kunt er heerlijk wandelen. Wel moet je voor lief nemen dat je iedere dag nog even met de bus of auto moet om de Seiser Alm te bereiken. Dit is echter niet zo heel ver. Ook het skigebied past prima bij hoe wij wintersport willen beleven. Pistes die niet al te lastig zijn, veel zon, heerlijk eten en goede prijzen... Gek op Kastelruth!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 15 maart 2017

Door: Cor van Bentem over Seiser Alm

De Seiser Alm is schitterend!

Afgelopen winter een onvergetelijke wintersport gehad op de Seiser Alm. Wat een schitterende omgeving en wat kun je hier heerlijk skiën. De pistes worden nooit al te lastig en je hebt altijd een fantastisch uitzicht op de Dolomieten. Het aanbod van liften is vrij modern, op de piste kun je heerlijk eten en ook langlaufers en wandelaars kunnen hier uitstekend uit de voeten. We keren hier zeker nog een keer terug, ook met onze kinderen en kleinkinderen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 27 januari 2010

Door: Jitske van Dam over Kastelruth

prachtig gelegen daar valt niets van te zeggen maar kwa ski mogelijkheden niet geweldig. liften en treintje zijn verouderd en traag, de treinschema s zijn ook niet om op te schieten. op de pistes ontbreken goede kaarten en route aanduidingen. zou er niet nog een keer heen gaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 29 augustus 2009

Door: Douwe Postma over Kastelruth

Je mag al jaren niet meer met de auto naar de Seiseralm. Vanuit de plaats Seis zorgen gondels voor vervoer. De Seiseralm is een geweldig ski gebied voor de recreatieve skiër. 22 stoeltjesliften. Een paar sleepliften buiten de route.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen