Skip to navigation Skip to main content
Wintersport Met Groep Vrienden
© Spalder Media Group

Groepsreizen met Summit Travel

Een wintersport groepsreis boeken? Om als bedrijfsuitje naar de sneeuw te gaan of voor een skivakantie met een groep vrienden of familie? Bij Summit Travel ben je aan het juiste adres voor wintersport groepsreizen. De reisorganisatie heeft een jarenlange ervaring en biedt voor iedereen een passende reis op maat. Of dat nu een shortski is van 2 tot 5 nachten of een volledige wintersportweek. Hoe leuk is het om met z'n allen op wintersport te gaan!

Summit Travel

Je wintersport boeken zonder financieel risico!

Corona heeft de wereld behoorlijk op z'n kop gezet. Het is logisch dat je twijfels hebt over het wel of niet boeken van een wintersport groepsreis, maar bij Summit Travel is dat nergens voor nodig. Om jou, je collega's, vrienden of familieleden een onbezorgde aanloop naar de wintersport te geven, is het bij veel accommodaties mogelijk om tot 3 maanden of zelfs 6 weken voor vertrek kosteloos te annuleren. Je krijgt dan dus ook het door jou (aan)betaalde bedrag volledig terug!

Groep Wintersport Lachen Sneeuw
© Spalder Media Group

Vrijblijvende aanvraag bij Summit Travel

Enthousiast geworden? Zo gaat Summit Travel jou helpen bij het vinden van de perfecte wintersport voor jouw bedrijf:

Stap 1

Stuur middels onderstaand formulier een aanvraag voor jouw groep! Summit Travel neemt zo snel mogelijk contact met je op om kennis te maken en de wensen te inventariseren.

Stap 2

Summit Travel zoekt geschikte locaties en werkt deze uit in een compleet reisvoorstel. Uiteraard wordt er ook gedacht aan skimateriaal, vervoer en verzekeringen.

Stap 3

Er zijn vaak meerdere mogelijkheden voor de skitrip van jouw groep. Het team van de groepsafdeling houdt graag contact om goed op de hoogte te zijn van jouw wintersportplannen en waar nodig aanpassingen te doen.

Stap 4

Weet je welke optie het gaat worden? Dan gaat Summit Travel de boeking in orde maken. Hierbij wordt zoveel mogelijk uit handen genomen, zodat jij je nergens druk over hoeft te maken. Zo is er bijvoorbeeld een digitale omgeving waar de hoofdboeker alle gegevens van iedereen in kan vullen.
Ps: het definitieve personenaantal spreken we later af.

Stap 5

De wintersport komt eraan! Jouw vaste contactpersoon bij Summit Travel staat klaar voor al jouw vragen en (last minute) wijzigingen. Dan kun jij je focussen op het pakken van je reistas en het meenemen van de reispapieren. Last minute toch nog een wijziging doorvoeren? Dit kan eenvoudig in de digitale omgeving waar je alles voor je boeking regelt.

Stap 6

Eindelijk sta je in de sneeuw! Geniet van de gezelligheid met jouw collega’s. Indien er iets is, kun je Summit Travel natuurlijk ook tijdens de reis bereiken.

Geheel verzorgd met z'n allen op wintersport

Bij Summit Travel houdt het niet op met alleen het vastleggen van de accommodatie. Om de reis compleet te maken kun je vele extra's bijboeken. Van skipassen tot skimateriaal en skilessen, maar ook allerlei leuke activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rodelavond, een wijnproeverij, een skisafari of een tocht op een sneeuwscooter? Maar ook een welkomstborrel voor al het personeel of het regelen van een vergaderruimte waar jullie tussen het skiën door overleg kunnen plegen is mogelijk. Summit Travel zorgt ervoor dat iedereen geheel verzorgd op wintersport gaat!

Aanvraagformulier groepsreizen wintersport

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Summit Travel. Eén van de medewerkers van de groepsafdeling neemt zo snel mogelijk contact met je op om alle wensen door te nemen. Vul onderstaand formulier in en maak kennis met de service, de flexibiliteit en het maatwerk van Summit Travel.

Doe een vrijblijvende aanvraag bij Summit Travel

Jouw contactgegevens

Mits van toepassing

Kenmerken en wensen