Overzicht beoordelingen Pralognan la Vanoise

Hier leest u alle beoordelingen over Pralognan la Vanoise. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u Pralognan la Vanoise met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over Pralognan la Vanoise achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 9 januari 2011

Door: Verschuren over Pralognan la Vanoise

Net terug van een weekje Pralognan. Een ontzettend mooi, pitoresk dorpje met voldoende en diverse eetgelegenheden, ski-huur, winkels voor dagelijkse boodschappen, kadootjes en lokale produkten. De pistes liggen in het dorp, met gondel en/of stoeltjeslift ben je snel op weg. De ervaren skiër kan zich hier prima 1-2 dagen vermaken. Afgelopen week waren helaas de rode en zwarte pistes gesloten vanwege te weinig sneeuw maar toch lekkere 'warming-up' voor de pistes van La Plagne en Courchevel (3-Vallees) die we later deze week hebben bezocht. Deze zijn met een 15-30 autominuten te bereiken. Wij verbleven in app. Les Jardins de la Vanoise, ideaal gelegen in het dorp, op de piste, boven de gondel. Ruime, schone, goed ingerichte app., ondergrondse parkeergarage. In het dorp is een (Olympische) schaatsbaan en een overdekt zwembad maar dat is enigszins vergane glorie. In het zelfde complex is ook een bowlingcentrum. Zeker een dorp om te onthaasten en te onthouden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 september 2008

Door: Anoniem over Pralognan la Vanoise

Pralognan la Vanoise is een schitterend skigebied. Er heerst een gezellige en gemoedelijke sfeer door de kleinschaligheid. Voor kinderen is het een waar paradijs door de speciale piste voor kinderen en beginners, de rustige dorpskern, de kinderopvang, het zwembad en de schaatsbaan. Uitstekende skischool met zeer gemotiveerde lesgevers. Elke maandagavond worden de nieuwe gasten verwelkomt met een welkomsdrink mét fakkel-afdaling van de ski-instructeurs én randanimatie. Het is een klein en overzichtelijk skigebied, ideaal voor beginners en kinderen. De meeste liften zijn modern en goed onderhouden. Het gebied is sneeuwzeker, dankzij de sneeuwkanonnen. Je skiet hier tussen de bomen terwijl je kan genieten van een prachtig uitzicht. Als je goed om je heen kijkt ontdek je vast en zeker de vele roofvogels en steenbokken... Voor de après-ski kan je terecht in enkele lokale bars (zeker 'bar L'arpège' is een aanrader). De lokale likeur 'génepi' is een aanrader. In de verschillende restaurants kan je terecht voor heerlijke streekgerechten. Als je op zoek bent naar rust in een authentieke sfeer dan is Pralognan la Vanoise een aanrader!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen