Overzicht beoordelingen Paradiski

Hier leest u alle beoordelingen over skidorpen in Paradiski. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u de bestemming in Paradiski met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over Paradiski achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 19 maart 2019

Door: Sabine over La Plagne

Fantastisch gebied

Wij komen hier al vele jaren en La Plagne staat nog steeds in onze top 3. Zowel beginners als gevorderden kunnen zich hier prima vermaken. Skiën kan op de gletsjer, maar ook in de bossen. Je doorkruist ook snel en makkelijk het hele gebied. De pistes zijn prima onderhouden. Er zijn ook verschillende "piste nature" dwz niet geprepareerd bij verse sneeuw.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 25 maart 2018

Door: Anoniem over La Plagne

Geweldig skigebied met grote diversiteit voor groot en klein. En van beginner tot expert!

Fantastische skilocatie! Grote diversiteit aan pistes en mogelijkheden via skiën op de grote brede, steile, minder steile pistes, naar skiën door het bos! Door de super goede sneeuwcondities konden we zelfs eind maart nog naar Montalbert & Montalbert skiën. Wij verbleven in La Plagne Soleil bij CGH Residence Les Granges aan de piste. Toplocatie aan de piste bij skilift Le Bergerie. Ook terug skiën tot het appartement was mogelijk. Voor ons een de beste skivakanties ooit!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 maart 2018

Door: Stefan over La Plagne

Mooiste skigebied tot nu toe!

Ik ben diverse malen op verschillende plaatsen in Oostenrijk en Italië geweest. Verder een gevorderd skiër. Ik heb mij zeer goed vermaakt in La Plagne! Het is een prachtig en uitgestrekt gebied wat zeer duidelijk en overzichtelijk is. Perfecte ski in-ski out faciliteiten. Er zijn aardig wat blauwe pistes te vinden in dit gebied die helemaal niet saai te noemen zijn en waar ik me soms van afvroeg of het geen licht rode was. Het is heel goed te doen om van dorp naar (zelfs door) dorp te skiën. Verder is er de mogelijkheid om naar Les Arcs te skiën. Dit is een net zo groot skigebied als Paradiski. Veel off-piste mogelijkheden en als je als vriendengroep wilt gaan raad ik je aan om iets te boeken in Belle plagne. Verder is er enigszins après-ski te vinden in La Plagne centre. Voor degene die overwegen om naar dit gebied te gaan en gebruik maken van Instagram (volg #laplagne). Hier heb ik wat leuke kroegjes en activiteiten voorbij zien komen. Ik ga hier zeker weer terug komen! Zelf zal ik dan zoeken in Belle plagne gezien de centrale ligging in het gebied en de après-ski mogelijkheden. Ik kom hier zeker heel snel terug!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 20 maart 2018

Door: Elze v d linden over La Plagne

Prachtig skigebied voor de hele familie

Heerlijk weer gehad in dit super mooie skigebied🏂⛷🎿leuke gezellige eettentjes, aardige mensen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2018

Door: Michiel Boeren over Montchavin Les Coches

geweldig skigebied

Geweldig skigebied met heel veel mogelijkheden en goede pisten

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 4 maart 2018

Door: Robbert te Riele over La Plagne

Hopeloos verouderde troep

Qua skimogelijkheden een fantastisch gebied, maar de skiliften zijn zwaar verouderd en de capaciteit is te laag in de drukke weken. Stoeltjesliften hebben geen kap om de sneeuw tegen te houden en van zittingverwarming hebben ze nog nooit gehoord. De mogelijkheid om met een iets grotere groep ergens iets te drinken zijn beperkt. Daarnaast zijn de prijzen belachelijk hoog. Voor een biertje (halve liter) betaal je snel €9.00. Geef mij maar Oostenrijk.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 februari 2018

Door: Karlijn van Rietschoten over La Plagne

Ski in - ski out in een super gebied

La Plagne en Belle Plagne zijn leuke dorpen met mooie ski in-out appartementen, veel restaurants met lekker eten, maar ook supermarkten voor als je zelf wil koken. Het gebied is heel groot en de pistes zijn divers. Van de gletsjer naar brede mooie pistes naar bochtige paden tussen de bomen door.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 26 februari 2018

Door: Steven van Dolder over La Plagne

Prachtig skigebied met veel mogelijkheden

Hoge ligging, dus sneeuwzeker. Kan veel tochten maken. Weinig moeilijke pistes. Veel nieuwe liften. Behulpzaam en vriendelijk liftpersoneel.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2018

Door: Ron Leliveld over Champagny en Vanoise

Rustig gelegen dorp

Rustig gelegen met verbinding met het grote gebied van La Plagne waardoor je alle kanten uit kunt. Van beginner tot vergevorderd iedereen kan hier terecht. Het dorp is een typisch boerendorp zonder veel après-ski. Ideaal voor gezinnen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 oktober 2017

Door: Mestdagt dieter over Paradiski

Groot gebied met veel diversiteit

Combi v Kleine dorpen en grote skitorens. Veel diversiteit in de pistes, veel hoogteverschil 3250 tot 1200, freeride mogelijkheden ook na enkele dagen na sneeuwval, op mindere gekende en zichtbare plekken (bvb face nord, jovet,...)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 14 maart 2017

Door: Kees over Paradiski

Mooi, maar verouderd skigebied

Je kunt vele kanten op in het skigebied. De liften zijn verouderd en niet meer van deze tijd. Bij slecht weer is de skibusverbinding tussen de verschillende dorpen dramatisch geregeld. Echt ongelooflijk dat dit kan. Verder zijn de prijzen op de pistes absurd hoog.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 7 maart 2017

Door: Guy Van Belle over Les Arcs

supergebied

Slaping was in bourg st maurice via airbnb

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 29 januari 2017

Door: Dick Hanswijk over Les Arcs

Volgend jaar weer!

In 2016 zaten we in Arc 2000 en hebben toen 1950 "ontdekt". Dus dit jaar daar geboekt. We hadden een geweldig ruim 4 kamer appartement. Zo vanuit de ski-kelder de piste op en af. De kroegjes kenden we dus al, de restaurants en winkeltjes nu ook. Alles prima in orde. Een gedeelte van het gezelschap ging met de Snow-Thalys wat een uitstekende verbinding is. We hebben 6 dagen geweldig geskied ondanks de kou. Enige punt van kritiek: sommige stoeltjesliften mogen gemoderniseerd (lees: sneller) worden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 december 2016

Door: Frans v d Heuvel over Paradiski

SUPER

Wij komen al meerdere jaren in PARADISKI , en het bevalt ons prima. Of we zitten in het gezellige dorpje Champagny of we gaan naar Plagne Soleil en hebben dan een appartement op de piste. Het is afwisselend skiën en weinig wachttijden bij de lift ook in het hoogseizoen. We hebben een voordelig adres waar we met korting kunnen boeken, mail als je interesse hebt. De skileraren zijn vriendelijk en sommige spreken Nederlands, maar allemaal Engels.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 8 maart 2016

Door: Kristof Thiers over Les Arcs

Zeer leuk skigebied met de nadruk op skiën en niet op après-ski.

Uitgebreid skigebied met een ruim variatie aan pistes van makkelijk tot uitdagend, waaronder ook verschillende rode en zwarte natuurpistes. Zowel geschikt voor gezinnen met jonge kinderen als voor de gevorderde skiër. En voor wie Les Arcs nog niet groot genoeg is, is er een vlotte verbinding met La plagne. De meeste skiverblijven bevinden zich zo goed als op de piste: naar buiten stappen, ski's op de sneeuw leggen, inklikken en vertrekken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 maart 2016

Door: Christine Kuiper over La Plagne

La Plagne 1800 prima dorpje! Vlak aan de piste

Plagne 1800 klein dorpje. Met een Spar met ruim assortiment. Paar kroegjes en sportwinkel en verhuur skispullen. Verblijf appartement Edelweiss. Mooi ruim en schoon. Aardige Engels sprekende mensen aan de receptie. Brood service aanwezig.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 8 maart 2016

Door: Willem Louwerse over Les Arcs

Les Arcs 1950 gezellig nagebouwd dorp met alle luxe

Wij zijn nu in de zestig en vinden Les arcs 1950 het meest geschikt voor ons. Het parade skigebied is geweldig voor alle niveaus toegankelijk, korte tripjes, lange dagtochten alles is mogelijk. Het dorp lijkt oud is geheel nieuw gebouwd en van alle luxe voorzien. Er zijn restaurants in alle prijsklasse, apres-ski is zeer gezellig en geen zuippartij. Winkeltjes, pizzeria, bakker alles aanwezig. Verder een leuk dorp om een dag door te brengen als het weer niet toelaat om te skiën.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 8 maart 2016

Door: blondeel pascal over La Plagne

Aime 2000

Wij hebben met vrienden in Aime 2000 gelogeerd, zeer verouderd gebouw, liften blokkeren voortdurend. wel leuk dat je kan skiën tot aan appartement.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 11 november 2014

Door: Sophie over Les Arcs

Super gebied en prachtige dorpen

Afgelopen winter in Les Arcs geweest, en aankomende winter weer. De dorpen zijn prachtig, heel karakteristiek! De dorpen bieden voor iedereen wat leuks. Leuke après-skifeestjes gehad, maar ook een rustige sfeer in de dorpen mede doordat het centrum autovrij is. Super veel pistes, dus elke dag kan je op een andere piste boarden of skiën. Fantastisch gebied, kom er graag weer terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 april 2014

Door: Bert en Sjaan over Peisey-Vallandry

Fantastisch skigebied en prima dorp

Wij zijn nu al een aantal keren in Peisey-Vallandry geweest. Wij als al wat meer op leeftijd zijnde mensen komen hier graag vanwege de rust. Het prachtige skigebied verovert ons hart elke keer weer. Mooie accommodaties en alles binnen handbereik. Voor après-ski moet je hier niet zijn. Voor rust wel!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 25 maart 2014

Door: Karin over Champagny en Vanoise

Leuk en knus dorp

Het dorp is ons erg goed bevallen. Knus en compact. De mooie uitzichten zijn zeker aanwezig. Vriendelijk personeel en vriendelijke skileraren. Zouden graag nog eens terug gaan!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 8 januari 2013

Door: Wolter kroes over La Plagne

Een werkelijk fantastisch skigebied

Voor mensen die van onbeperkt skiën houden en op zoek zijn naar een gezellig dorp is La Plagne te gek. Après-ski is hier onbekend en slecht.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 19 februari 2012

Door: Ries over La Plagne

Wij zijn momenteel in La Plagne Centre, top!! Net eerste dag geskied hier. In veel gebieden geweest, maar dit lijkt tot nu toe erg goed, goede sneeuw en geen al te lange wachttijden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 27 januari 2012

Door: Chris over La Plagne

Net terug uit La Plagne (Belle Plagne). Het gebied is echt fantastisch. Ik ben ook diverse malen in Val Thorens geweest, maar dat haalt het echt niet hierbij. We hadden goede sneeuw. Vind de 3 meter waar ze het over hebben wel iets overdreven, trek er maar een metertje van af. Gebied is goed voor beginners, perfect voor gevorderden en voldoende voor de echte experts. Apres-ski is net als in de rest van Frankrijk niet best, maar er zitten een aantal kroegjes waar je prima wat kan drinken na het skien. 3,50 voor een halve liter is goed te betalen. Tentjes op de piste zijn wat saai, is in Les Arcs leuker. Daar wordt ook wat muziek gedraaid etc. Vragen? Mail maar

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 24 januari 2012

Door: Anoniem over La Plagne

Komen elk jaar een week met carnaval naar Belle Plagne en nog steeds naar grote tevredenheid. Autovrij, skiën van en naar je accommodatie, vriendelijke bouw, goede ligging tov liften en skischool. Pistes bijna altijd goed geprepareerd en een groot afwisselend en uitgestrekt aaneengesloten gebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 15 maart 2011

Door: jc over La Plagne

Wij zijn van 5 tot 12 maart 2011 in Belle Plagne geweest. Omdat we nu hier, Plagne/Les Arsc, in 3 vallees en Tignes/Val d`isere waren ons vergelijk (altijd waren we er in de carnavals week): wachttijden bij liften, rustig in Tignes, drukker in 3 vallees en het drukst in Plagne/Les arcs. Pistes: voor kinderen/beginners 1 plagne en 3 vallees, 3 Tignes voor gevorderde en off piste Tignes. Tip. Albertville tot bestemming blijft een drama zorg dat je er voor 11 uur bent anders kan dit wel 3/4 uur gaan duren alle drie gebieden blijven van grote klasse en puur skigenot.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 maart 2011

Door: Wij over La Plagne

Gaan al 11 jaar naar Carène met Pasen. Ideale lokatie, buiten komen en beginnen skieën. Net verblijf, wel iets verouderd, voedingswinkel op 50 m. Zuid terras altijd. Prima service bij behoefte aan hulp in app. Betaalparking op 100 m via sneeuwvrije doorgang. Goed voor alle niveau's van sporters. Prijs/kwaliteit ok.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 januari 2011

Door: David en Els over La Plagne

Gewoon top zonder meer!! Met de kinderen op vakantie geweest die 5 en 7 waren, na de vakantie konden ze reeds de basis, door de goede skilessen! Komen zeker terug!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 november 2010

Door: Henk over La Plagne

Ben in 2001 en 2009 in Belle Plagne geweest. Mooie lange en brede pistes. Apreski is rustig maar kan heel gezellig zijn. Tevens kun je savonds met de liften naar andere dorpen om daar ook eens de apreski mee te maken. Appartementen zijn goed.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 maart 2010

Door: MV over Peisey-Vallandry

van 3 t.m 20 maart in peasy gezeten. Prachtig weer, goede pistes. Peasy-Vallandry bestaat uit de dorpen, plan peasy, vallandry en Peasy. Wij zaten in Peasy wat een paar 100 meter lager ligt dat Plan Peay en Vallandry. Maar met de korftlift, die uitkomt op de pistes, ben er in 6 minuten. Mooi en groot skigebied voor ieder niveau geschikt. Ook perfecte aansluiting op Les Arces en La Plagne, Wil je direct vanuit de appartement op de piste terecht komen moet je in Vallandry zitten, Vallandry is wat knusser en gezelliger dan Plan Peasy. Zowel Plan Peasy en Vallandry hebben stoeltjesliften naar boven, vanwaar je geweldig tussen de bossen kunt afdalen. Hoewel in maart was het redelijk druk maar absoluut niet storend en zorgde ook niet voor lange wachttijden. Het enige nadeel was de files naar het dorp/gebied toe, zowel op de heen als terug weg. Houd daar rekening mee. indien je rechtstreeks boekt houdt er dan ook rekening dat je eerst naar het boekingskantoor moet ( soort real estate bureau) alvorens je de sleutel kan halen. Eindschoonmaak is vaak niet inbegrepen, dus of zelf doen of extra betalen (circa 100-150 euro). Peasy is een leuk klein dorp met een paar restaurants, skiverhuur, supermarkt etc. Rustiger dan Plan Peasy en Vallandry dus gr. MV

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 februari 2010

Door: JvA over Peisey-Vallandry

1 lift die direct naar boven gaat. Daarna veel ruimte en keus voor andere liften. Boven worden ook de lessen gegeven, alle studenten komen dus skieend naar beneden. Prachtig gebied, genoeg rustplaatsen, vele kilometers brede piste. Veel rode en blauwe pistes maar breed genoeg om er op elk niveau af te dalen. Binnen een half uur zit je in La Plagne of Les Arcs, en daar zijn de skimogelijkheden bijna onbeperkt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 november 2009

Door: Bixie over Champagny en Vanoise

Klein authentiek dorp in een grootse omgeving qua natuur. Ideaal verblijf voor familie en groepen. Eén cabinelift in het centrum van het dorp richting klein eigen skpististegebied met mogelijkheid tot afdaling richting dorp. De andere variant is via stoeltjeslift richting La Plagne. De grote badkuip met z'n vele afdalingen. Het is geen feestdorp, maar het skiën op zich is al een feest. Afhankelijk van de gekozen accomodaties zijn er allerlei andere activiteiten mogelijk. Het dorpscentrum is levendig en biedt voldoende après ski.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 maart 2009

Door: Lot over Les Arcs

Topgebied met aansluiting op la Plagne. Echter les Arcs heeft ook meer dan voldoende pistes (voor elk wat wils). Radisson in Les Arcs 1950 is een aanrader. Vanuit alle locaties in 1950 (autovrij) kun je je skies aanklikken en wegsprinten. Je skiet ook dwars door het dorp heen. Leuk opgezet. Geen torenhoge flats, maar authentiek gebouwd. Het eten is overal (ook op de pistes) van erg goede kwaliteit en voor normale prijzen. Drankjes ed. niet goedkoop (biertje vanaf 4 euro) en supermarkt erg duur. Restaurant Luigi heeft regelmatig een band op het terras. Erg gezellig.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 26 maart 2009

Door: Hans over La Plagne

La Plagne BelleCote, wat een heerlijk gebied. We zijn als gevorderde skieers hier met onze kids geweest (8 en 10 jaar en die waren pure beginners) prachtige pistes, veel blauw en gemakkelijk rood, maar ook wel wat meer uitdaging in een enkele zwarte. Prachtige natuur, goede sneeuw, niet al te dure restaurantjes.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 maart 2009

Door: Filip C. over Les Arcs

Net terug van Les Arc 2000. Uitstekend skigebied met prachtige pistes en goede liften, voor zowel beginners als gevorderden uitstekend. In Arc 2000 is er nagenoeg voor aprés-ski niets te doen. Verbleven in hotel Aguille rouge, 2 sterren hotel, alles is er zeer basic, eten is niet echt denderend te noemen, hotel heeft wel een uitstekende ligging direkt aan de liften en mooi uitzicht.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 maart 2009

Door: Anoniem over La Plagne

Hysky sleeën in Plagne Montalbert (La Plagne) .......erg geestig!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 maart 2009

Door: Koen over La Plagne

De Fransen waren zowaar erg aardig hier. Prima plek, top pistes, apres ski niet bijzonder maar ok. Geweldige off-piste afdalingen gedaan met de lokale skischool. Top condities.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 6 maart 2009

Door: Anoniem over La Plagne

Nooit en nergens heb ik zoveel gewacht en aangeschoven aan skiliften!!! gewoonweg schandalig dat je zoveel geld betaald voor een skipass en men dan gewoonweg de helft van de liften niet opstart !! Mij zien ze hier alvast NOOIT MEER.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 februari 2009

Door: Loes over Les Arcs

Ten eerste: de afstand vanaf Utrecht is ongeveer 1130 km, dus niet 1283, scheelt wel toch? Ten tweede: dit is een geweldig skigebied. Door de hoge ligging bijna altijd prima sneeuw. En in de omgeving zijn er ook nog enkele erg leuke skigebieden, La Rosiere, waarvandaan je zo Italië in skiet. En ook Tarentaise is erg leuk, klein maar fijn. Maar terug naar Les Arcs: er is erg veel variatie in afdalingen. En veel behoorlijk snelle stoeltjesliften die je snel boven afleveren. Als er verse sneeuw ligt, is het helemaal een eldorado. En dan liggen er ook nog een paar leuke restaurantjes langs de afdalingen, niet die standaard foodprocessors, maar gezellig en met een goede keuken. En de Fransen doen erg hun best om je in het Engels toe te spreken, dus als je Frans niet optimaal is, geen probleem, met Engles lukt het ook.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 29 december 2008

Door: Anoniem over La Plagne

Aanrader is Plagne Montalbert, daar heb je het voordeel van het grote skigebied en de gezelligheid van een authentiek dorp met gezellige barretjes enzovoort. Vooral leuk voor families en groepen vrienden. Als je alleen maar wilt snowboarden elke dag van vroeg tot laat dan zou ik hoger gaan zitten, maar Plagne Montalbert is verder TOP. Nog niet zo bekend bij nederlanders ook.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 maart 2008

Door: Rik over La Plagne

We verbleven begin februari in Les Balcons de Belle Plagne in een catered chalet-formule van de Schotse organisatie Smitten by Snow. Zeer verzorgd qua onthaal en catering. Ideale locatie aan de piste, wel wat stappen naar de ESF voor de kids. Ondanks het feit dat er over de Residentie vaak negatieve comment verschijnt, waren de kamers en badkamers tiptop in orde, maar dat is waarschijnlijk de verdienste van de reisorganisatie. We zaten buiten de Britse schoolholiday dus zelfs ondanks het Britse Pond toch betaalbaar. Schitterend skigebied (na 4 jaar 3 Vallees zeker evenzeer de moeite waard) vooral voor de kinderen met veel blauw en makkelijk rood. Veel eetmogelijkheden met als uitschieter de resto Matafan waar we enkele schitterende lunches op het terras hebben genomen. Weinig wachttijden behalve om 16u30 aan de Arpette-lift die soms een beetje een bottle neck is als iedereen naar huis wil skiën. Jammer dat de Vanoise Express dicht was, maar we hebben ons in elk geval niet verveeld hierdoor: pistes zat.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 3 februari 2008

Door: R. de Graaf over Peisey-Vallandry

Gisteren teruggekomen uit Vallandry. Wat een prachtig dorp op 1600m rond de vorstgrens. Uitstekende pistes en fantastische mensen die ervoor zorgen dat de pistes dagelijks weer perfect geprepareerd zijn. Voor de beginnende en gevorderde snowboarders raad ik dit familiaal dorp zeker aan. Zeker als je komt voor het boarden. Apres- Ski is nagenoeg niet aanwezig. Gezelligheid zeker wel. Voor de diehard boarders is dit een mekka. Enorme vlaktes/pistes en legio mogelijkheden om je ideale pisteroute te vinden. Vergeet ook zeker niet om de top van de Aguille Rouge te bezoeken, want dat is ook een beleving van jewelste. Daarna terug naar beneden via rood of zwarte piste. Fantastische tocht was dat. Snowboardpark Apocalypse is ook de moeite waard voor de waaghalzen. AANRADER. Pistedruk: 30 man per vierkante kilometer!!! eind januari. gr. Rob de Graaf

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 24 januari 2008

Door: Rianne over Les Arcs

Wij zijn vorig jaar in Les Arcs geweest, in 1 woord-geweldig!!! Super ski gebied, maar ook heel mooi, zowel de 1600, 1800, 1950 als de 2000. Over 4 weken gaan we weer, eindelijk.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 20 januari 2008

Door: Anoniem over Les Arcs

Wij zijn vorig jaar februari geweest en ik ben erg onder de indruk van het appartementencomplex, schoon!!! Groot met genoeg kastruimte. Pistes prachtig. Wij zaten wel in 1950. Een aanrader voor iedere ski klasse, in februari gaan we weer. Skihuur vanuit 1950 is niet handig geregeld, moet je halen op 2000 en ik raad je aan dat meteen bij aankomst te regelen, omdat het liftje van uit 1950 naar 2000 sluit om 17.00 en dan kun je lopen met je spullen. De volgende dag sta je daar met de rest van het dorp.... das niet fijn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 23 september 2007

Door: Anoniem over Les Arcs

Arc 1950 is zowel voor beginners goed te doen als voor gevorderden ideaal.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2007

Door: Anoniem over La Plagne

Het is een van de grootste of misschien wel dé grootste van heel Frankrijk. Dit mega-skigebied, dat wel 325 kilometer piste telt is uitstekend voor zowel beginners als gevordenen, jong en oud, groot en klein, snowboarders en skiërs, etc. Het is ook een echt skidorpje, met een piste aan het appartement. Alleen jammer van de kleine appartementen, maar dat was het enige, want wij hebben een geweldige vakantie gehad!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 maart 2007

Door: Michel over La Plagne

Wij zijn hier de eerste week 2007 geweest. Mooi appartement met zwembad, sauna, turkse baden etc. Tweede dag een pak sneeuw gevallen dus de pistes waren top. Een aantal dagen erg zonnig dus de omstandigheden waren TOP!! Veel keuze uit liften en slechts eenmaal wachten (0,5 uur bij de Roche Mio). Ik raad iedereen af naar dit gebied te gaan. Dan is er meer plaats voor mij de volgende keer!! In 1 woord: GEWELDIG!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 30 januari 2007

Door: Tim over Peisey-Vallandry

Rustig dorp voor de echte skifanaat. Perfect voor vakantiegangers die er de hele dag op uit trekken. Skiliften direct aan de chalets en appartementen, directe verbinding met La Plagne. Zeer korte wachttijd aan de liften (bijna geen). Mooie, afwisselende pistes die in de zon gelegen zijn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 januari 2007

Door: Ralf over Peisey-Vallandry

Prima uitvalsbasis voor lange dagtochten op de ski. Winkels en restaurants lekker bij elkaar in compact centrum.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 7 januari 2007

Door: Niels Drabbe over La Plagne

Mooiste gebied waar ik ooit ben geweest en ik ben op veel plaatsen geweest. Altijd sneeuwzeker en mooie, lange afdalingen. Er heerst een gezellige sfeer, alleen de après-ski kan beter. Zeker voor de feestbeesten onder ons.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 januari 2007

Door: Anoniem over La Plagne

Al jaren gaan we naar Plagne Soleil, lekker aan de piste, geen gezeul met je ski's. Het is een gebied dat zeer goed te combineren is voor mensen die beginners en gevorderden bij zich hebben. Ook voor groepen die het skiën en snowbarden combineren, is het een fijn gebied! De après-ski hebben de Fransen niet echt uitgevonden, maar in Plagne centre is echt wel gezelligheid te vinden. Al met al een fantastisch gebied met veel mooie sneeuw.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 11 oktober 2006

Door: Anoniem over Peisey-Vallandry

Fantastisch skigebied. Maar niet voor feestgangers. Après- ski is 0,0.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 juli 2006

Door: Maarten over La Plagne

Alle Plagnes zijn uiteraard niet authentiek, maar dat is geen enkel dorp dat direct aan de pistes ligt. Saas Fee heeft nog wel wat authentieks. Vorig jaar in Belle Plagne geweest en St. Ankton. Ik vind het vreemd dat men zegt dat er geen apres ski is. Elke Plagne heeft meerdere cafe's met live muziek en restaurants, disco en veel terrassen. De appartementen zijn niet groot maar je moet gewoon altijd 2 personen meer reserveren en dan is het prima. Kan qua prijs ook makkelijk. In St. Ankton (ook zeker niet authentiek) waren wel terrassen maar om 16:15 gaan de pistes dicht en moeten de terassen ook leeg. Dan kun je alleen in het dorp apres-skien waar de mogelijkheden beperkt zijn, op één carnavaleske tent na. Het skigebied van La Plagne is het mooiste dat ik heb meegemaakt. Heerlijke pistes, meestal niet druk en als je in een druk week zit ski je gewoon wat lager in het oudere gebied bij Montchavin/Albert. Daar is het altijd rustig en ski je heerlijk tussen de bossen door. De Plagne zijn 's avonds tot 1 uur met elkaar verbonden dus waar je ook boekt, je kunt overal heen. Alleen Soleil ligt wat dat betreft ongunstiger.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 mei 2006

Door: Anoniem over La Plagne

Belle Plagne, al verschillende keren geweest heerlijke plek gelijk de skis onder en weg rustig dorp. Fijne pistes voor elk wat wils. Verbinding met Les Arcs is super ook een heel mooi ski gebied. Ligt heel zonnig.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 mei 2006

Door: Anoniem over Les Arcs

Op 2000 meter vakantie gehoouden, saai dorp maar een heel mooi gebied voor elk wat wils.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 mei 2006

Door: Anoniem over Les Arcs

Op 2000 meter vakantie gehoouden, saai dorp maar een heel mooi gebied voor elk wat wils.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 21 maart 2006

Door: Anoniem over Les Arcs

Wij waren van 4 t/m 11 maart in Les Arcs 2000. Daar zateravond aangekomen was de toegang tot berg gestremd en waren we genoodzaakt ergens in de noodopvang te overnachten (overigens een leuke ervaring). Zondag onze weg vervolgt naar les arcs, konden die dag niet skien. De rest van de week kunnen skien ondanks de hevige sneeuwval. Zeker een aanrader, zou zo weer terug gaan naar het gebied (dan met veel zon en mooie pistes).

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 17 maart 2006

Door: Guido over La Plagne

Wij zijn van 10 t/m 14 maart in Belle Plagne geweest. Helaas moeten we concluderen dat Apres Ski niet is uitgevonden door de Fransen! Het is een zeer groot betonnen dorp waar gezelligheid alleen op je appartement gecreërd kan worden! Het skien werd ons bemoeilijkt door een enorme hoeveelheid "neu schnee" en het feit dat ze in Frankrijk elke gelegenheid benutten om maar geen pisten te prepareren. Op zondag waren er eindelijk machines te zien die iets aan de pistes wilden doen en dat resulteerde in pistes die er fatsoendelijk uitzagen. Overall een gebied waar beginners goed uit de voeten kunnen en waar ze naar hartelust kunnen oefenen. Voor de wat meer ervaren skier is het zeker geen aanrader. Die kan beter naar Oostenrijk of Zwitserland gaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 3 maart 2006

Door: Anoniem over Peisey-Vallandry

superslecht saai boring !! niet naar toe gaan

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 februari 2006

Door: Tommeke over Les Arcs

Wij sliepen op appartement van Le Village en dit was heel goed meegevallen van prijs , comfort en winkelgelegenheid. Zowel voor mensen met groot als klein budget. Pistes waren heel goed onderhouden maar op het einde weinig sneeuw dus veel stenen erdoor. (Tip: daal af naar Vallandry , want daar zijn de pistes onder de boomgrens en blijft de sneeuw langer liggen) Ook kan je hier goed off-piste skieen en boarden maar doe dit zoals wij met een gids of leraar van de ESF. Bijna iemand zien verongelukken die alleen op avontuur ging. Ik ga zeker terug!!!!!!!!!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 21 januari 2006

Door: basvanherel.nl over La Plagne

Wij zijn net terug uit La Plagne. We verbleven in Belle Plagne waar wij het, op ons eigen appertement maar gezellig gemaakt hebben door een dartbord mee te nemen en aan de muur te schroeven. Want apres-ski kennen ze niet in Belle Plagne, of 1 van de andere Plagne-dorpen. Pistes waren leuk en zeer divers. Ondanks de 95 cm sneeuw die er lag waren er betrekkelijk veel pistes waar je stenen en rotsen tegen kwam, vandaar een gescheurde ski. Wegwijzers zijn duidelijk in dit grote gebied, met mooi uitzicht en altijd een zonnige piste te vinden, als ze schijnt...

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 5 januari 2006

Door: Anoniem over Les Arcs

Vakantie in Les Villages 1950. Schitterend appartementencomplex waar men zich ontzettend inzet om de gasten een leuke week te bezorgen. De prijs is redelijk hoog, maar deelname aan georganiseerde aktiviteiten zijn gratis (gluhwein, wijnproeverij, hondensleerijden, paard-skieen). Zonligging is minder, dus het is er sneller koud. Busverbindeingen tussen 1600, 1800, 1950 en 2000 is ideaal. Leuk skigebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 5 januari 2006

Door: Rika en Koos over La Plagne

Wij zijn nu zo'n keer of zes in La Plagne geweest waarvan de laatste 2 jaar in combinatie met Les Arcs. Wij vinden het een prachtig skigebied met voor elk wat wils. Zeker een aanrader. Wij verblijven altijd in het kleine dorpje Les Coches. De Après-ski mogelijkheden zijn vrijwel nihil wat wel jammer is. Maar de skimogelijkheden vergoeden veel.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 13 november 2005

Door: Anoniem over La Plagne

Verbleven in Belle Plagne. Ik vond het erg tegenvallen. Authentiek is dit dorp zeker niet, en kleinschalig.. vergeleken met Bellecote wel ja, maar het blijven grote gebouwen met hele kleine appartementjes en vrijwel geen apres ski. De liften waren rond 16 uur erg druk (maar het was ook oud&nieuw). Wel altijd rustige pistes te vinden, en ook een behoorlijk aantal zeer uitdagende pistes.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 november 2005

Door: Anoniem over Peisey-Vallandry

Een gezellig klein dorp met alle voorzieningen om je heen. Het skigebied paradiski is direct vanuit je appartement te bereiken. De skilift ligt praktisch voor elke deur van de appartementen. Je kunt hier heerlijk skien tussen de bomen en prachtige lange afdalingen maken. Het gebied is geschikt voor beginners tot vergevorderd. wij vermaken ons hier al enkele jaren en kunnen dit dorp aan een ieder aanraden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 24 oktober 2005

Door: Loek over Les Arcs

Vorig jaar in januari hier geweest, veel mogelijkheden bij goede sneeuw. Dat hadden wij dus niet. Stenen in de piste en slechte plekken. Maar zoals ik al zei, veel mogelijkheden bij goede sneeuw. Vooral de verbinding met La Plagne biedt veel voor gevorderde skiers. boven de boomgrens is het overal, ook offpiste, goed skien. Het passysteem bij liften (electronisch met sensoren) is ideaal!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 oktober 2005

Door: Leen over Les Arcs

Een paar jaar geleden zijn we naar Les Arc geweest in het Club Hotel Village du soleil. Prachtige vakantie geweest. Goede pisten, gemakkelijk om s`middag in hotel te gaan eten, de kinderen worden goed (maar wel enkel in frans) opgevangen. Ze hebben zelfs een eigen restaurant!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 oktober 2005

Door: Van den Berg over La Plagne

Ons valt het op dat er veel lezers klagen over de standaard te kleine of vieze "hokken" die de Fransen appartementen durven te noemen. Wij gaan al enkele jaren naar Plagne Montalbert en zijn telkens tevreden over de chalets of appartementen. Vorig jaar een GrandAlpes Appartement Arbé geboekt via holidaychalet.nl Groot, nieuw en ruim en perfect gelegen. Beheer wordt gedaan door een Nederlands stel (Marieke en Jeroen) die ervoor zorgen dat je een top vakantie hebt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 30 september 2005

Door: Trijnie Hollink over La Plagne

la plagne is een heerlijk wintersportgebied met voor elk wat wils en wij zullen er zeker nog een keer naar toe gaan.Vooral plagne bellecote met het buiten zwembad was een leuke ervaring. een echte aanrader

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 29 september 2005

Door: Anoniem over La Plagne

Erg fraai, uitgestrek skibied waar je makkelijk de drukte kan ontlopen, wel enkele drukke punten bij de verbindingsliften richting les Arc aan het einde van de dag. Overal in het gebied accomodaties aan de piste. Daardoor is kostenbesparing door lunch zelf te verzorgen ook goed mogelijk. Arpes-ski is duidelijk minder op een enkele drukke (volop Hollandse) bar na.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 29 september 2005

Door: Anoniem over La Plagne

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 29 september 2005

Door: Anoniem over La Plagne

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 september 2005

Door: Han Meijeren over La Plagne

Wij komen elk jaar in Belle Plagne, het meest authentieke deel van het skigebied La Plagne. Nu ook verbonden met dat van Les Arcs. Heel veel mogelijkheden voor jong en oud en met zowel heel gemakkelijke pistes als moeilijke.je moet er echt komen om te skiën want apres-ski is er nietAls je met eigen vervoer komt. dan heb je de auto niet meer nodig. Voor de deur je skis aandoen en weer uittrekken.En je hebt altijd genoeg sneeuw van december tot april.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen

Sneeuwhoogte
Paradiski

Berg0 cm
Dal0 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Paradiski. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd.

Toestand pistes geen info
Aantal geopende pistes 0
Liften open-
Rodelbaan open
Snowpark gesloten