Overzicht beoordelingen Evasion Mont-Blanc

Hier leest u alle beoordelingen over skidorpen in Evasion Mont-Blanc. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u de bestemming in Evasion Mont-Blanc met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over Evasion Mont-Blanc achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 7 juni 2018

Door: Reinier over Combloux

magnifique

Combloux is echt een prima franse wintersportbestemming. Het ligt aan de buitenzijde van het skigebied maar dit heeft als voordeel dat het hier wat rustiger is. Veel wintersporters laten deze hoek van het skigebied links liggen. Wanneer je een flinke tocht wilt skiën moet je er wel rekening mee houden dat je flink wat tijd nodig hebt om hier terug te keren. Combloux is een fijn authentiek dorp dat makkelijk te bereiken is en authentieke bebouwing heeft. Je hebt er een prachtig uitzicht op de Mont Blanc.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 15 mei 2018

Door: Felix over

Rustig, afgelegen en mooie natuur

Al die grote Franse wintersportbestemmingen zijn niet aan ons besteed, en daarom kiezen we altijd voor de wat kleinere skidorpjes. Giettaz is prachtig authentiek en ligt te midden van een waanzinnig berglandschap. Vanuit onze accommodatie keken we uit op de Mont Blanc! Beetje wandelen, beetje skiën. De lift ligt wel een paar kilometer uit het dorp, maar dan kun je wel helemaal tot Megève skiën. Prachtig skigebied waar je urenlang kunt vermaken. Giettaz is ook prima geprijsd en je kunt er heerlijk eten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 september 2015

Door: maertens over Les Contamines

super ski domein

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 17 februari 2010

Door: i over Saint-Gervais

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 7 januari 2010

Door: roel mazzucco over Les Contamines

Als je met een groepje mensen gaat om te skieën zit je super als je naar les contamines gaat. We zijn met 6 koppels met nieuwjaar 2009-2010 gaan skieën in Les contamines. Het skieën is erg goed meegevallen zowel voor de gevorderden als voor de beginners, ondanks de nieuwjaarsdrukte was het beetje wachten aan de liften nooit storend. 's middags eten op restaurant de "etappe" was duur en niet voor de fijnproever maar als je honger hebt... Après ski was er nauwelijks en op nieuwjaar was het feest ook ondermaats. 's Morgens reservaties maken om 's avonds in de restaurants te kunnen eten is wel een aanrader ... Als er ruimte is in de koffer zoveel mogelijk drank en etenswaren meenemen van het thuisland want de de dorpelingen beseffen maar al te goed dat ze op enkel maanden tijd hun jaaromzet moeten goedmaken. De mensen met kinderen waren wel enthousiast over de monitors.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 3 januari 2006

Door: ilona Piris over Megève

Megeve heeft alles voor een verwende skier: in die zin wie houdt van een buitengewoon goed piste restaurant met bijvoorbeeld foie gras of coquilles st jaques op een super gedekte tafel met heerlijke wijn en een open haard, moet echt in Megeve zijn. De pistes zijn allemaal vrij makkelijk en zeer afwisselnd. Alleen op Mont Joly is het aantrekkelijk vor een echte crack. Maar wie lekker afwisselen wil skien , in overweldigende natuur en zo nu en dan eens ergens heerlijk wil zitten kan je niets beters wensen dan Megeve: ook in de avond is er van alles te doen : piano bars, disco's restaurants en 100en winkletjes . Zeer knusse en charmante hotels: maar dat alles wel voor de verwende personen, want pas op MEGEVE is duur..... Tip: ga jezelf tegoed in de middag op een lux piste restaurant en houd het in de avond goedkoper..........

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 9 december 2005

Door: Ittie Plantenga over Saint-Gervais

Ja wat zal ik zeggen het is fantastich daar kom hier nu al 13 jaar. Wil niet meer anders. Je komt om te skiën. En de gezelligheid doen we met zijn allen in het huis. Ik heb mijn hart verpand aan de omgeving en de ruimte die er is om te skiën. En al die jaren dat ik hier kom heb ik altijd kunnen skiën sneeuwzeker. En als er hier geen sneeuw lift dan weet ik het ook niet. Waar je wel kan skiën. Apés skien doen wij in ons huisje dat halverwege Le bettex ligt met een uitzicht op de Mnt. Blanc.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 29 november 2005

Door: Auke Smit aka Froggie over Saint-Gervais

Afgelopen Januari (2005), zijn we met een groep van 7 man hier op wintersport geweest. Sommigen kwamen hier al een paar jaar, voor mij was het de eerste keer in dit gebied. Het skigebied zelf is gewoonweg fantastisch, je kan alle kanten uit, zeer veel verschilllende gradatie's, dus voor elk wat wils. Het is ook een groot skigebied, wat het voordeel heeft dat het niet gauw druk lijkt, 's morgens staat het vol bij de gondel vanuit het dal, zodra iedereen boven is verspreid zich dat. Het uitzicht op de Mont Blanc is natuurlijk prachtig. Kortom, in 2006 weer.... heb er zin in.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen

Sneeuwhoogte
Evasion Mont-Blanc

Berg0 cm
Dal0 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Evasion Mont-Blanc. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd.

Toestand pistes geen info
Aantal geopende pistes 0
Liften open-
Rodelbaan open
Snowpark gesloten