Overzicht beoordelingen Auron

Hier leest u alle beoordelingen over Auron. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u Auron met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over Auron achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 augustus 2018

Door: Benno over Auron

Zeer zuidelijk skigebied

Wij hebben kennissen in Nice en die namen ons mee te skiën in in Auron. Was maar 1,5 - 2 uur rijden, prima te doen. Skigebied was behoorlijk groot en iedereen kon hier heerlijk skiën. Sneeuw bij het dorp was wat minder maar hoger was het prima. Aantal heerlijke tochtjes gemaakt. Auron krijgt niet de schoonheidsprijs, er is een oud gedeelte maar ook een stuk met allemaal betonnen appartementen. Na een dagje skiën is het er nog best gezellig. Eten was ook goed en prima geprijsd (le Bataclan Auron en Le Bistronome!)

Vlakbij Nice
Zonnig
Aardig skigebied
Niet super sfeervol
Gedateerde faciliteiten hier en daar

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 4 januari 2006

Door: L. Remeijers over Auron

Zonnige wintersportlocatie in Parc Mercantour op 1,5-2 uur rijden van vliegveld Nice. (Ook busverbinding 2 x per dag, €8,00). Skiën aan de Côte d'Azur in Kerstvakantie 05/06 met alle dagen zon en goede sneeuw! (veel pistes op noord-helling). Vanaf 12 uur ruikt het op de pistes naar houtvuren en lekker eten. Veel dagjesmensen uit Nice en Monaco, maar niet prijzig. Grote investeringen gedaan in nieuwe pistes, snelle liften, sneeuwinstallaties. Onze 4 kinderen (14-22 jr.) zijn gek op Auron. Snowboarders treffen in Auron mooie gevarieerde blauwe afdalingen. Off-piste mogelijkheden zijn beperkt in dit bosrijke gebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen