Skip to navigation Skip to main content
Tomorrowland Winter
© Tomorrowland Winter/FilleRoelantsPhotography

Tomorrowland Alpe d’Huez

Tomorrowland Winter in Alpe d'Huez is een van de grootste winterfestivals in de Alpen. Wat ooit in 2005 begon in de Alpen, is inmiddels uitgegroeid tot een van de populairste festivals ter wereld. Ook in 2024 strijkt het wereldberoemde event neer in de Franse Alpen. Tomorrowland Winter vindt plaats van 16 t/m 23 maart 2024 en belooft weer een groots en indrukwekkend spektakel te worden.

Tomorrowland Winter: spectaculair festival in de Alpen

Van 16 t/m 23 maart staat Alpe d'Huez in het teken van alweer de 4e editie van Tomorrowland Winter. Het spectaculaire festival in de Franse Alpen is dit keer geïnspireerd op 'Amicorum Spectaculum' en krijgt daarmee opnieuw een magisch tintje. Tijdens deze dagen kun je genieten van heerlijke pistes in combinatie met de beste hits. Tickets zijn snel uitverkocht, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Amicorum Spectaculum met de beste dj's ter wereld

In 2024 staat Tomorrowland Winter in het teken van Amicorum Spectaculum. Een magisch tintje zoals je van het winterfestival gewend bent. De wintereditie van Tomorrowland belooft een perfecte combinatie van skiën of snowboarden met de hits van de beste dj's ter wereld. Meer dan 100 artiesten zijn aanwezig en het hoogste podium ligt op maar liefst 3330 meter hoogte. De line-up voor 2024 is nog niet bekend, maar je kunt rekenen op de top van de top. Onder andere Lost Frequencies, Martin Garrix, Meduza, Afrojack, Axwell en Steve Aoki hebben hier al op het podium gestaan!

Aftermovie Tomorrowland Winter 2023

Tomorrowland en Alpe d'Huez

Alpe d'Huez vormt een unieke setting voor de wintereditie van Tomorrowland. De decoratie, magie en sfeer die we van Tomorrowland gewend zijn, maar dan in een wereld van sneeuw en bergen. Alle ingrediënten voor een onvergetelijke combinatie van wintersport en festival zijn aanwezig. Het skigebied van L'Alpe d'Huez beschikt over meer dan 250 kilometer aan pistes en is ontzettend sneeuwzeker. De pistes reiken hier dankzij de Pic Blanc tot boven de 3000 meter. Ook profiteer je van ruim 300 zonnige dagen per jaar, wat betekent dat de kans groot is dat je Tomorrowland Winter doorbrengt met een stralende zon op de achtergrond. Ook qua après-ski heeft Alpe d'Huez een naam hoog te houden. Er zijn genoeg plekken voor gezellige après-ski.

Arrangementen Tomorrowland Alpe d'Huez

Wil jij aanwezig zijn bij de eerste editie van Tomorrowland Winter in Alpe d'Huez? De organisatie heeft diverse arrangementen voor 4 en 7 dagen samengesteld. Wanneer je een arrangement boekt krijg je niet alleen toegang tot alle feesten, maar ook een skipas voor het skigebied van Alpe d'Huez. Ook bestaat de mogelijkheid om losse tickets te boeken en dus ook je accommodatie los.