Skip to navigation Skip to main content

10 leuke wintersportcadeaus voor Sint en kerst

Sinterklaas en Kerstmis staat voor de deur! Op dit moment worden er overal verlanglijstjes gemaakt en daarop mogen wintersportitems natuurlijk niet ontbreken. In dit weblog hebben we 10 leuke wintersportcadeaus, in verschillende prijsklassen, voor je op een rijtje gezet. Leuk om te geven én leuk om te krijgen!

#1. I Love Skiing Hoodie

Met deze trui mag je gezien worden! Zowel op wintersport als thuis op de bank. De unisex I Love Skiing hoodie is heerlijk om in te chillen, maar je kunt 'm natuurlijk ook dragen op en rond de piste. Een absolute eye-catcher en must-have voor iedere wintersporter!

ILoveSkiing Hoodie – € 69,99 - NU TIJDELIJK VOOR € 54,99

#2. GoPro HERO9 Black

De GoPro is niet meer weg te denken van de piste. In iedere wintersportgroep zit wel iemand die de skivakantie vastlegt met zo'n actioncam. Makkelijk om te bedienen én haarscherpe beelden. Zeker wanneer je dit doet met de nieuwe GoPro HERO9 Black. Hiermee zijn gave actiefoto's en prachtige skivideo's verzekerd.

GoPro – vanaf € 429,99

#3. Skihandschoenen

Een paar nieuwe skihandschoenen kan iedere wintersporter gebruiken. Altijd handig om reserve skihandschoenen te hebben of om dat oude paar eindelijk eens te vervangen. Je zal merken dat er een groot verschil tussen goedkope skihandschoenen en (duurdere) hoogwaardige handschoenen.

  • 1: Skihandschoenen DAKA
    2: Skihandschoenen Decathlon
    3: Skihandschoenen Bever
    4: Skihandschoenen Duijvestein
    5: Skihandschoenen Lidl

  • #4. Flacon

    Oh wat is het fijn om op van die koude dagen een flacon bij je te hebben. Vul de flacon thuis met een lekkere borrel en in de skilift kun je af en toe een slokje nemen. Opbergen is geen probleem, je stopt 'm zo in je jaszak.

    Flacon - € 26,99

    #5. Leesboek

    Wat wordt er veel gelezen de afgelopen tijd! We zitten veel thuis en grijpen veel eerder naar een spannend boek. Als het thema wintersport is wordt het helemaal moeilijk om het boek nog weg te leggen. Aanraders zijn Sneeuwexpress van Suzanne Vermeer, de biografie van Marcel Hirscher en Piste alarm van Linda van Rijn. Boeken over wintersport: 10 fijne leestips >

    #6. Skisokken

    Skisokken, altijd leuk om een paar te krijgen. Dan kun je er ook weer eens een paar weggooien. Je hebt ze in allerlei soorten, desgins, kleuren en merken. Van opvallende prints tot hoogwaardige, technische skisokken voor veeleisende skiërs.

  • 1: Skisokken DAKA
    2: Skisokken Decathlon
    3: Skisokken Blue Tomato
    4: Skisokken Lidl
    5: Skisokken Bever

  • #7. LEGO Pistenbully

    Wie houdt er niet van LEGO? Geef de LEGO Pistenbully aan een van je kinderen of neefje, en je kunt 'm samen in elkaar zetten. Let maar op, jij geniet er net zoveel van als de ontvanger van de pistenbully. Ook wij konden het niet laten en hebben op de redactie een exemplaar in elkaar gezet.

    LEGO pistenbully € 19,99

    #8. Kaiserschmarrn puzzel

    Kaiserchmarrn, welke wintersporter is er niet gek op? Probeer deze puzzel, van een bordje Kaiserschmarrn, maar eens te maken zonder te watertanden. De puzzel telt 1000 stukjes en hiermee breng je het echte wintersportgevoel in huis. Liever het recept? Klik hier voor het recept van Kaiserschmarrn >

    Kaiserschmarrn puzzel € 39,95

    #9. Buff

    Nu we in de lift een mondkapje moeten dragen is het geen overbodige luxe om een goede buff aan te schaffen.Heerlijk warm en ook te gebruiken als mondkapje. Een buff is een leuk, voordelig cadeautje voor in de schoen of voor onder de kerstboom. De keuze is enorm, dus je vindt er altijd wel één dit matcht bij de ski-outfit.

    Buff v.a. € 15,95

    #10. Het spel: 30 seconds

    30 seconds blijft een geweldig spel om met een gezelschap te spelen. Je speelt het spel in verschillende teams. Om de beurt krijg je 30 seconden de tijd om jouw teamgenoot 5 verschillende begrippen te laten raden. Hilarische taferelen zijn gegarandeerd en bij iedereen zal het fanatisme naar boven komen. Leuk voor thuis en tijdens de borrel na het skiën!

    30 Seconds € 29,95

    Thijs Winter

    Over Thijs

    Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.