Skip to navigation Skip to main content

Landal Resort Maria Alm: luxe vakantiepark in Hochkönig

52779 - Landal Resort Maria Alm: luxe vakantiepark in Hochkönig (2)
© Landal Ski Life

Op zoek naar een fijn vakantiepark voor het hele gezin? Middenin een familievriendelijk en veelzijdig skigebied? Zoek niet verder! Landal Resort Maria Alm ligt niet ver van de pistes van skigebied Hochkönig en biedt alles voor een zorgeloze wintersport met het hele gezin. Alle voorzieningen voor een zorgeloze wintersport zijn op dit vakantiepark aanwezig. Zo is er een restaurant, zwembad, kinderclub en een skiverhuur. Ook biedt Landal flexibele boekings-/ annuleringsvoorwaarden, wat in deze tijden wel zo prettig is. In dit weblog nemen we vakantiepark Landal Resort Maria Alm onder de loep.

Vlakbij de pistes van Hochkönig

Landal Resort Maria Alm ligt aan de rand van het gemoedelijke Maria Alm. Het is een gezellig, authentiek dorp met voor ieder wat wils. Het vakantiepark bestaat uit 133 accommodaties die zijn onderverdeeld in 10 prachtige chalets. Je hebt hier de keuze uit maar liefst 13 verschillende accommodatietypes, waardoor ieder gezelschap (max 12 personen) hier een geschikt onderkomen vindt. Tijdens je verblijf ben je van alle gemakken voorzien. Zo beschikken de accommodaties onder andere over een ruime badkamer met inloopdouche, (overdekt) balkon of terras en een uitgebreide keuken. Landal Resort Maria Alm ligt op loopafstand van de piste en het centrum van het dorp. ’s Morgens stap je eenvoudig in de Natrunbahn om al snel de eerste meters van de dag te kunnen maken op de pistes van skigebied Hochkönig. Skigebied Hochkönig, onderdeel van de skiregio Ski amadé, beschikt over ruim 120 kilometer aan pistes en valt bij ieder type skiër in de smaak. Aanrader is de ‘Königstour’, waarbij je door het hele gebied skiet.

Klik hier voor een overzicht van de prijzen & beschikbaarheid van Landal Resort Maria Alm >

52779 -  (4)
(Foto: © Landal Ski Life)

Ideaal voor families

Vakantiepark Landal Resort Maria Alm is ideaal voor families. Kinderen voelen zich hier van harte welkom en voor kids van alle leeftijden zijn er faciliteiten. Zo is er onder andere de Bollo Club en ligt er naast het vakantiepark een skischool met kinderland (Skischule Maria Alm). Tijdens het hoogseizoen is er een fun- en entertainmentprogramma, waar al snel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes worden gemaakt. Tijdens een wintersport in Landal Resort Maria Alm heb je geen kind aan je kinderen!

Eten bij parkrestaurant Lilli’s

Wanneer je na een enerverende wintersportdag op de pistes van Hochkönig geen zin meer hebt om te koken, biedt parkrestaurant Lilli’s uitkomst. Je kun hier niet alleen dineren, maar ook ontbijten of een drankje drinken in de lounge met open haard. Met onder andere pizza’s, salades en Oostenrijkse specialiteiten zit er voor iedereen iets tussen. Aan de kinderen is gedacht met speciale kindermenu’s. Bij Landal Resort Maria Alm is het ook mogelijk om je verblijf te boeken op basis van halfpension of met een ontbijtarrangement.

Tijd voor ontspanning

Het grote voordeel van een wintersport op een vakantiepark is dat je profiteert van alle voorzieningen die er op het park aanwezig zijn. Zo kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een dagje, of ’s middag na het skiën, te gaan zwemmen. Er is hier niet alleen een verwarmd zwembad met kinderbadje, maar ook een relaxruime en je kunt beautybehandelingen en massages boeken. Hebben de spieren nog niet hard genoeg gewerkt? De fitnessruimte biedt uitkomst! Wie niet over eigen skimateriaal beschikt, kan dit op het resort huren. Wel zo makkelijk!

52779 -  (5)
(Foto: © Landal Ski Life)

Flexibel boeken in coronatijd

Bij Landal Ski Life begrijpt men dat de huidige tijd veel onzekerheid met zich meebrengt. Om deze twijfels weg te nemen heeft men de annuleringsvoorwaarden versoepeld. Zo heb je bij een negatief reisadvies, gesloten grens of quarantaineplicht tot een dag voor aankomst de mogelijkheid om je verblijf om te boeken naar een andere periode of bestemming. Voor boekingen die gedaan zijn tot 31 oktober is het tevens mogelijk om gratis te annuleren. Klik hier voor de annuleringsvoorwaarden van Landal Ski Life >

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.