8 oktober 2013 door Miranda in 'Nieuws', Aankondigingen'' | 0 Reactie(s)

Laax

De belangrijkste freestylebestemming van Europa - Laax - in het Zwitserse kanton Graubünden luidt het seizoen in en blijft in beweging. Vanaf 21 oktober 2013 geldt in Laax “Hup, de berg op!” - op deze dag gaat het langverwachte gletsjerseizoen van start. Als onderdeel van het masterplan “Revolutie op de berg” breidt Laax het park bovendien verder uit. De regio is dankzij deze en andere innovaties niet voor niets met de gerenommeerde “Best Ski Resort Award” bekroond als winnaar in de categorie “Fun- & Snowboardpark”.

Uitbreiding freestyle faciliteiten

Laax verbetert voortdurend de infrastructuur op de berg om ervoor te zorgen dat freestylers nog meer plezier hebben. De onder andere door Porsche Design Studios ontwikkelde stoeltjesliften die het afgelopen jaar in gebruik zijn genomen, brengen ski- en snowboardliefhebbers nog sneller en comfortabeler naar de top. Ook in 2013 valt er iets nieuws te ontdekken: aan het begin van het seizoen op 1 december wordt in Snowpark Curnius de nieuwe Pro Kicker Line geopend. De extra hoge kickers zorgen voor sensatie en zijn primair bedoeld voor profs. Het aanbod voor beginners in het Beginner Park wordt eveneens uitgebreid en in Snowpark Ils Plauns wachten nieuwe Medium Kicker Lines op de wintersporters.

Freestyle in Laax

Het aanbod voor Freestylers in Laax breidt steeds verder uit

Voor beginners wordt het skiën en snowboarden makkelijk gemaakt

Gezinnen met kinderen die met freestylen willen beginnen, zijn bij de cursus “LAAX for Beginner” goed op hun plek: Hier leren ze belangrijke basisprincipes en hebben ze van meet af aan plezier op de piste. In de Beginner Area en het snowpark kan het geleerde vervolgens in de praktijk worden gebracht. Ook in de eerste Freestyle Indoor Base van Europa, de Freestyle Academy, kunnen tricks en jumps worden geoefend: trampolines, oefenhellingen, schansen en nog veel meer wachten op de bezoekers. Ook voor beginners die nog niet toe zijn aan jumps is het skigebied ideaal. Brede pistes en eenvoudig in- en uitstappen bij de liften maakt het beginnende wintersporters gemakkelijk.

Snowplaza was afgelopen seizoen in Laax en was onder de indruk van het dorp en het skigebied: modern, stijlvol en relxed. Een fijne plek voor een mooie wintersportvakantie.

Reactie(s)

Laat een reactie achter

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen