Overzicht beoordelingen Dienten am Hochkönig

Hier leest u alle beoordelingen over Dienten am Hochkönig. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u Dienten am Hochkönig met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over Dienten am Hochkönig achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 4 maart 2018

Door: Anki van Bruggen over Dienten am Hochkönig

Heerlijk skigebied!

Dienten ligt midden in het skigebied Hochkonig. Voor beginners zijn er een paar leuke pistes. Als je echt het gebied in wilt moet je wel de rode pistes afkunnen. Zowel richting Mühlbach als richting Maria Alm zijn de pistes breed en afwisselend. Wachttijden bij de lift waren (in de voorjaarsvakantie) nooit langer dan 5 minuten en meestal kun je meteen doorlopen. Bijna alle pistes kun je rustig skiënd, maar ook heel hard racend af - ruimte genoeg in het gebied. De uitzichten zijn echt prachtig! Voor tochten is het niet echt een geschikt gebied.

Rustig, brede pistes, prachtige uitzichten
Je kunt geen tochten uitstippelen. Alleen de Koningstour, dat is zo ongeveer heen en terug in het skigebied

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 november 2017

Door: Rob over Dienten am Hochkönig

Oostenrijk zoals Oostenrijk hoort te zijn :-)

Mooi gebied, veel afwisselingen, gemoedelijk typisch Oostenrijks dorp. Best kwaliteit skihutten op de bergen, geen vreetschuur maar kwaliteit. Vriendelijke mensen.

Prima pistes, sneeuwzeker, geen wachtrijen en goede prijs/kwaliteit.
Geen heftige apres-ski (als je dat negatief vindt)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 oktober 2017

Door: peter blanckaert over Dienten am Hochkönig

Tof skigebied, voor elk wat wils, prachtige skihutten, excellent piste onderhoud

Ik heb Dienten zien evolueren van eenvoudig skidorp tot een modern skistation dat eenvoudig en gemoedelijk is gebleven

Het ganse gebied doorkruisen zonder een auto nodig te hebben
Geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 9 maart 2016

Door: Alice knol over Dienten am Hochkönig

Gemoedelijke sfeer

Groot skigebied, met voor alle skiniveaus genoeg pistes. Veel gezellige skihutten met goed eten. Super voor families tm. puberleeftijd. Wij komen hier al 8 jaar en verblijven in appart.hotel Almhof in Dienten.

Altijd sneeuw, skilift dichtbij, restaurants
Geen apotheek

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 8 oktober 2010

Door: Anoniem over Dienten am Hochkönig

De beschrijvingen hier voor zijn wat gedateerd. Het ski gebied van Hochkönig heeft inmiddels behalve de Burgalmlift, bijna geen sleepliften meer. Het is een prachtig skigebied, en nog altijd heerlijk rustig.Goede verbindingen met de dorpen onderling, geen skibus meer maar een lift naar Hintertal deze winter.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 29 mei 2006

Door: Wilma over Dienten am Hochkönig

Wij zijn afgelopen Krokusvakantie naar Dienten geweest. Hebben daar ontzettend genoten van het mooie skigebied en de rust. Hebben er 's avonds heerlijk gegeten! Echt een aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 12 april 2006

Door: Jorg Xavier de Haard over Dienten am Hochkönig

Ik heb al 7 wintersport- en 2 zonvakanties in dit prachtige dorp doorgebracht. Voor de wintersoprt is dit werkelijk een geweldige lokatie. Niet te toeristisch, rustig, mooie natuur en een geweldige variatie aan pistes. Echt voor iedereen een goed gebied om te verblijven. Diënten heeft tevens een van de beste skischolen van Oostenrijk. De lange sleeplift vanuit het dorp is zeker een opstakel voor snowborders maar de skibus brengt je in een paar minuten naar een piste met halfpipe en aansluiting op de rest van het gebied doormiddel van een 4 persoons stoeltjeslift. Voor de doorgewinterde skiër zoals ik is het hier heel goed skiën en ik zie al uit naar de winter van 2007 want dan ga ik er voor de tiende keer heen!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 21 februari 2006

Door: Jan-Kees Francke over Dienten am Hochkönig

Het is een dorpje voor de echte skier, niet geschikt voor mensen met kleine kinderen en beginners. Ook snowboarders kunnen er goed uit de voeten, maar een nadeel is wel dat er een waanzinige lange sleeplift is waar men moet opstappen als men richting Mulhbach gaat. De andere opstap is een stoeltjeslift en brengt je naar de andere zijde van het ski gebied richting Maria Alm. De Après-ski is matig, maar dat zoekt een echte skier ook niet op! Verder voor mensen die rust en een mooie natuur zoeken, is dit een ideale plaats, klein en overzichtelijk. Ik ga er zeker nog een keer naar terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen

Pakketreizen
Dienten am Hochkönig