Skip to navigation Skip to main content

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Wat vindt u het beste skidorp van 2015? Deze winter gaat Snowplaza op zoek naar de beste skidorpen van Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en Italië. Laat ons weten wat uw favoriete skidorp in de Alpen is. Onder alle deelnemers verloten wij 6-daagse skipassen voor een skigebied naar keuze. Deze skipas is in 2015 geldig dus de pas is deze, of volgende winter te gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen is uw naam en een geldig e-mailadres achterlaten. Geef snel uw mening en laat ons weten wat u het beste skidorp van de Alpen vindt.

Stemmen

Sölden, Oberstdorf, Zermatt, of...? De keuze aan skidorpen is enorm. Meer dan 600 verschillende dorpen in de Alpen en het Duitse middengebergte kunnen worden gekozen. Het enige wat u hoeft te doen is uw favoriete bestemmingen in de lijst opzoeken en uw contactgegevens invoeren. Hierna maakt u automatisch kans op een 6-daagse skipas naar keuze!

Kies het beste skidorp van 2015 en win een skipas >>

Zeven categorieën

Halverwege februari worden de winnaars in zeven verschillende categorieën bekendgemaakt. Tot die tijd houden wij u natuurlijk op de hoogte van de actuele tussenstand. Dit zijn de categorieën:

  • Beste skidorp van de Alpen
  • Beste skidorp van Oostenrijk
  • Beste skidorp van Frankrijk
  • Beste skidorp van Zwitserland
  • Beste skidorp van Duitsland
  • Beste skidorp van Italië
  • Beste skidorp van het Duitse Middelgebergte

Win een skipas voor uw favoriete skigebied

Onder alle inzendingen worden 6-daagse skipassen voor een skigebied naar keuze verloot. Met deze skipas kunt u dus in 2015 een hele week gratis gebruik maken van de skiliften. Het enige wat u hoeft te doen is uw naam en een geldig e-mailadres achterlaten. Deelnemen is mogelijk (eenmalig) tot 15 februari 2015. Het beste skigebied wordt gekozen door Snowplaza bezoekers uit: Nederland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Frankrijk en Engeland.

Kies het beste skidorp van 2015 en win een skipas >>

Het beste skidorp van 2014

Vorige winter is Ischgl gekroond tot het beste skidorp van de Alpen. In Duitsland ging Oberstdorf met deze eer aan de haal, in Italië Val Gardena en in Zwitserland was Zermatt de nummer 1 onder de Snowplaza bezoekers.

Kies het beste skidorp van 2015 en win een skipas >>

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.