Overzicht beoordelingen Nauders

Hier leest u alle beoordelingen over Nauders. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u Nauders met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over Nauders achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 7 februari 2019

Door: Anoniem over Nauders

Klein skigebied

Door hoge ligging sneeuwzeker

Hoge ligging
Skigebied is klein en niet aangesloten op de andere gebieden

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 maart 2018

Door: Wilma over Nauders

Prima skigebied

Komen er al ruim 10 jaar met meerdere gezinnen samen. Dat geeft wel aan hoe wij het gebied beoordelen....

Kleinschalig, gemoedelijk, altijd goede pistes
Het grote parkeerterrein bij de gondel, de kans dat je daar iets breekt is vele malen groter dan op de piste. Afhankelijk van het weer, vaak super ijzig

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2018

Door: Jolanda over Nauders

Fantastisch

Mooie plek, overzichtelijk en super pistes!!

Pistes
Niet gevonden

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 8 maart 2016

Door: Shanna over Nauders

Prima skigebied voor gezinnen

Prachtig brede pistes. Voor mij ideaal. Mijn zoon en ik hadden het prima naar ons zin de eerste dagen maar halverwege de week kreeg hij 50 graden koorts. Dokter moeilijk te bereiken. Hotel Alpetta waar wij logeerden is geweldig goed.

Brede pistes
Druk tijdens spitsuur

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 maart 2016

Door: Richard droog over Nauders

Leuk dorp en leuk gebied

Erg leuke vakantie gehad in Nauders. Heerlijke pistes! Leuke lange rodelbaan. Geweldig voor kids. Enige nadeel is dat het skigebied net buiten het dorp ligt, zodat je met de auto of skibus moet...

mooi skigebied met mooie pistes
skipistes buiten het dorp, steile hellingen in het dorp om naar het appartement te gaan

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 april 2015

Door: Richard over Nauders

Leuk dorp, mooie omgeving

Toen wij er waren lag er helaas geen sneeuw in het dorp en dal, wat direct al een andere indruk geeft. Het is een echt hotel/appartementendorp met een leuke sfeer door de chaletachtige bebouwing. Het skigebied ligt iets buiten het dorp, goed bereikbaar met bus en auto. Skigebied is niet heel groot, maar heeft wel prachtige pistes en ligt lekker hoog (sneeuwzeker). Heerlijk breed en goed geprepareerd. De dalafdalingen zijn lekker lang. Al met al een leuk dorpje met een prima skigebied voor de gemiddelde wintersporter.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 8 maart 2012

Door: Judy over Nauders

Nauders is een leuk Oostenrijks dorpje met een paar leuke barretjes en veel hotels. Het is een erg klein skigebied maar wel met mooie brede pistes. Maar in een ochtend kun je alle pistes geskied hebben. De weinig restaurants op de pistes zijn in het hoogseizoen overvol en zitplaatsen bijna niet te krijgen. Nadeel is ook dat je met de bus naar de piste moet en die zijn overvol op de spitstijden en de wachttijden bij de gondel s ochtends zijn ook enorm lang. Bovendien was de gondel ook nog 2 middagen kapot in de drukste week van het seizoen waardoor 2 middagen amper te skieen was. Nauders is te klein voor het aantal mensen in het hoogseizoen en dus niet voor herhaling vatbaar wat mij betreft.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 19 januari 2012

Door: Anoniem over Nauders

Waren met 5 volwassenen de laatste week van 2011 in Nauders en hebben het prima naar ons zin gehad. Het dorp was mooi in de kerstsfeer, zowel de hotels als de woonhuizen hadden hun best gedaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 9 januari 2012

Door: Anoniem over Nauders

Wij hebben afgelopen Kerstmis gelogeerd in Apart Claudia aan de Kreuzgasse, en dat is ons prima bevallen. Super schoon, netjes, 3 grote slaapkamers met allemaal een badkamer. De keuken was perfect uitgerust. Het apartement lag rustig maar dicht bij de skibushalte. Een AANRADER

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 13 april 2011

Door: fam v Es en Fam schilperoort. over Nauders

Wij komen al 6 jaar in Nauders .Bij het app Kroner heel aardige mensen en we hebben het prima naar ons zin.Het gebied is erg leuk voor jong en oud.Heel sneeuw zeker. Cobie ,Clema.en Familie.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 2 maart 2011

Door: Miriam over Nauders

Wij gaan dit jaar voor de 5e keer met 2 kids 11 en 14 naar Nauders en wij vinden 't helemaal super. Leuk dorp met hele vriendelijke mensen. Fijn skigebied met kids. Kids kunnen al op eigen houtje skiën en weten altijd waar we met lunch bijmekaar komen. Mijn zoon snowboard en die vind 't prachtig. Eenmaal boven op de pistes vind ik 't meestal niet druk ook niet met de krokus/carnvalvakantie.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 13 december 2010

Door: peter over Nauders

Mooi gebied met goed geprepareerde pistes. Leuk en gezellig dorp, maar geen apres ski voor de echte stappers.Wij met 2 kinderen van 5 en 7 vonden het super en gaan over 4 weekjes weer terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 27 januari 2010

Door: Anoniem over Nauders

Super gebied! Mooie pistes en niet te druk! Gebied is niet super groot maar heerlijk skien. Boven lekkere brede pistes en met prachtige verschillende dalafdalingen. Apres ski is vrij rustig maar beneden in de billy's wel gezellig daarna afzakken in de Yeti Bar. Op maandag en woensdag is er een Show boven op de berg en is de Rodelbaan verlicht. Echt een aanrader!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 januari 2010

Door: andre verhaegen over Nauders

Wij gaan dit jaar voor de 20ste keer naar Nauders.(16 tot 23 januari) We logeren bij lieve mensen zodat het onze tweede thuis is geworden. In Nauders komen we tot rust. Voor beginners en mensen die recreatief skiën is het de place to be. In het dorp zijn er voldoende restaurants om lekker te eten en nog na te genieten van een mooie dag. Nauders is en blijft onze winterbestemming.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 20 november 2009

Door: Roel over Nauders

Wij logeerden in februari '09 voor de eerste keer op een Bauernhof. Onze keus viel op Haus Sonneck van de familie Marialuise Federspiel in Nauders en eenmaal terug in Nederland wisten we niet hoe snel we voor 2010 moesten vastleggen. Over het skigebied niets dan lof van ons, ervaren ski-ouders met kids van 12 en 16. Nauders trekt op de één of andere manier leuke mensen, dus gezelligheid op de piste en... schoon! Puur natuur. Daar heeft Haus Sonneck een grote rol in gespeeld.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 september 2009

Door: Anoniem over Nauders

Met de kerst voor de tweedemaal naar nauders met de kinderen van 9 en 11 jaar. De kinderen heben het er super naar hun zin, alles is er wat rustiger als b.v in serfaus geen wachttijden bij de liften en prachtige afdallingen. Voor de apre ski moet je hier niet wezen maar voor een gezin met kinderen is het echt super.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 januari 2009

Door: liempde over Nauders

Wij zijn vorig jaar met carnaval naar Nauders geweest en ik vond het echt gewoon geweldig daar. in het dorp zelf lijkt het druk als je naar de gondel gaat, maar als je eenmaal boven bent is het vrij rustig, bijna geen wachttijden. Tip: ga als je gaat eten niet met etenstijd. Dan kun je niet meer zitten. Je moet net na etenstijd gaan, dan is er genoeg plek. Groeten

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 augustus 2008

Door: Tom over Nauders

Een mooi gezellig dorpje en skigebied. Goed geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Mooie off-piste afdalingen mogelijk op de Tscheyeck. Mooi, goed onderhouden funpark met halfpipe, moderne liften (koppelbare stoeltjesliften) en strak geprepareerde pistes.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 januari 2008

Door: Cornelis over Nauders

Wij gaan dit jaar voor de vierde keer naar Nauders, weer hetzelfde hotel (Dreilanderblick bevalt prima). Het skiën vinden we ook te gek in Italië. Shoneben en Haider Alm zijn onze favorieten, minder druk en betere sneeuw en ook de gemiddelde prijs ligt daar een stuk lager dan in het skiegebied van Nauders. De rodelbaan is ook te gek, kortom een echte aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 december 2007

Door: Anoniem over Nauders

Ik vond Nauders een prima skigebied, de après ski was wat minder, maar als je een hotel hebt met zwembad en andere après ski activiteiten zoals een gezellige bar (ik kwam voor te skien, niet voor de après ski). Ik ben 2 keer in Nauders geweest en ga er volgend jaar ook zeker naar toe. Goed voor met kinderen, je kan de kleinste in de "sneeuwspeeltuin" achterlaten, daar leren ze de beginselen van het skien al wat, maar spelen ze ook veel. Verder zijn er in Nauders goed geprepareerde pistes, alleen soms van boven een beetje ijzig, of op vrijdag (wedstrijddag) liggen de wedstrijdpistes voor de kinderen er ook wel ijzig bij. Nauders is perfect voor beginners en middelgevorderde, voor gevorderde iets minder, maar die komen ook aan hun toeven.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 25 september 2007

Door: Jitske van Dam over Nauders

Wij skiën sinds een jaar of 5 onafgebroken in Nauders. Een heerlijk rustig en sneeuwzeker gebied met fantastisch geprepareerde pisten. Voor de après-ski hoef je er niet heen, er zijn veel hotels met eigen gezelligheid. De pisten zijn voor iedereen goed te doen met lange afdalingen naar het dal. Net over de grens kun je in Italië ook fantastisch skiën, in Schoneben en Haider Alm.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 25 maart 2007

Door: Gian Martina, Herten over Nauders

We zijn er net van terug en hebben lekker kunnen skiën. Het is een leuk maar klein gebiedje. Hadden het op de eerste dag al twee keer doorkruist. Wel blij dat we nog wat verse sneeuw kregen. De sneeuwhoogtes die op het www worden geplaatst klopten alleen van geen "meter". in het dal was het groen terwijl er volgens de laatste meting er 30 cm zou liggen, mooi niet dus. Verder is Nauders een rustig dorp waar niet echt veel te beleven valt. Dus alles er de volgende winter meer sneeuw ligt komen we er niet terug. Voor gezinnen met kleine kinderen is er wel goed geschikt. Al met al toch een leuke week gehad hoor.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 september 2006

Door: Maryse over Nauders

Nauders is een mooi dorpje op het drielandenpunt Oostenrijk/Zwitserland/Italie. Zijn kerst 2005-2006 2 weken met opa/oma en 2 kinderen (7+8) geweest. Je moet met de bus naar de gondel, waar het m.n. de 2e week erg druk was. Eenmaal boven aangekomen viel de drukte mee. Prima skigebied voor ons (beginnende gevorderden) en de kinderen, die hebben genoten en inmiddels goed kunnen skieen. Leuk dorpje, klein, maar sfeervol, met vanuit ons appartement uitzicht op het kasteel. De skilessen waren megavol en enigszins onpersoonlijk met veel hele jonge lokale skileraren en weinig nederlandssprekenden. Mijn ouders hebben veel gelopen, waar het gebied zich ook prima toe leent. Voor diegenen die grotere afstanden willen skieen, gaat de skibus door naar Italie (dichtbij). Al met al hebben wij een geweldige ski/wandelvakantie gehad in het mooie gebied van Nauders met koud (gemiddeld zo'n -15graden) maar lekker met zon. Het gebied is trouwens redelijk sneeuwzeker, m.n. door de hoogte van het skigebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 september 2006

Door: fam. de Ruiter over Nauders

Met de voorjaarsvakantie naar Nauders geweest. Heerlijke vakantie gehad. Zo goed bevallen dat we direct weer hebben geboekt. Ook voor de kinderen is het prima skiën!! Heerlijk dorpje, grote supermarkt waar je alles kunt krijgen!! Echt Oostenrijks en dat vinden wij geweldig!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 april 2006

Door: Guus van Dee over Nauders

Nauders dorp ken ik niet. Het skigebied is prima, compact, voor elk wat wils, goed geprepareerd

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 13 maart 2006

Door: C.H. de Jongh over Nauders

Ik heb in het hotel de Dreilandenblick gezeten en det was een heel fijn hotel. Het plaatsje Nauders is ook mooi je kunt er van alles doen. Ik ben voor het eerst op wintersport geweest en ik moet zeggen dat het in de winter sprookjes achtig uit ziet. Ik heb één dag geskiet en één dag gelanglauft en twee dagen gerodeld en dat vond ik nog het leuks. 8 km. rodelbaan dat is nog al wat en dan nog de langste in europa. Nou ik heb genoten. Ik ga zeker nog een keer op wintersport maar wanneer dat weet ik niet.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 8 maart 2006

Door: J.K. Francke over Nauders

Voor de toerskier valt het een beetje tegen, je kan allen maar berg op en berg af, dus geen dagtochten maken. Als je een beetje je best doet heb je het skigebied Nauders al in 4 a 5 uur verkend. Ook op de hogere gelegen vrij smalle piste's is het snel ijzig, daar de wind vrij spel heeft. Het dorp vindt ik niet gezellig (geen cafè of terrassen) daar het overdag is uitgestorven omdat alle mensen met de bus zijn vertrokken naar de lift welke 1500 meter buiten het dorpscentrum ligt. Wel moet ik zeggen dat de skibussen perfect zijn geregeld. Ook is het er vrij rustig op de piste's zelfs in de krokusweek geen lange wachttijden. Maar ik heb het er gezien.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 maart 2006

Door: Anoniem over Nauders

wederom prima bevallen in Nauders; gezellig ook met die familie Koets uit Gasselte. Pistes geweldig, leuke ski show incl rodeltocht na afloop iedere maandag! Wel koud, maar een ervaring. Vergeet vooral ook het sikgebied Schoneben niet, net over de grens in Italië. Heerlijk rustig zelfs tijdens deze afgelopen krokusweken. Tip: ga bij vertrek terug naar Nederland via Bregenz en vroeg weg, dat scheelt wachten bij de tunnels.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 februari 2006

Door: familie Koets uit Gasselte over Nauders

5 februari 2006: familie Koets. Recensie: Wij gaan dit jaar voor de derde keer naar Nauders. We zitten in een geweldig hotel (hotel Central). 's Avonds na het skiën lekker zwemmen in het hotelzwembad, onder de warmtebanken of in de sauna. Daarna heerlijk eten in het restaurant en dan naborrelen in de lounge. Ook voor de kinderen is er van alles te doen. Het skiën in Nauders is oké. Voor kinderen ontzettend veel mogelijkheden. Wie meer wil, gaat met de bus naar het skigebied op de grens tussen Oostenrijk en Italië (10 minuutjes rijden).

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 januari 2006

Door: Fam. ten Hove over Nauders

We komen al vele jaren in Nauders, zowel in de Winter en in de Zomer. Zijn al in meerdere wintersportplaatsen geweest, maar komen toch weer in Nauders terug. Het appartement is erg goed en met heel vriendelijke mensen. Gaan graag uit eten in het Kasteel Nauders. De jongens zijn gevorderd in snowboarden, en vinden het er prachtig. Wij wandelen er graag, zowel in de Winter en in de Zomer. De hond vind het dan ook heerlijk. De omgeving is er ook prachtig je zit dan ook bij het Drielanden-punt. Het is er dan ook heerlijk vertoeven.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 januari 2006

Door: Robert Damen over Nauders

We komen (man,vrouw en 2 kids) al 6 jaar in Nauders. Hebben verschillende andere skigebieden geprobeerd,maar komen terug vanwege het hotel, de goede skibus verbinding en de rust om te snowboarden. Mijn kids zijn gevorderde boardes en vermaken zich goed. Even iets langer in de gratis skibus zitten en je komt in Italië. Voor mijn vrouw als minder ervaren snowboarder zijn er genoeg skischolen en oeffenpistes. Het apresski in het dal is weinig, maar op de berg is een zeer goed restaurant. Tip. Probeer ook is met de slee naar het dal te gaan, europa's langste afdaling voor de slee (8 km)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 januari 2006

Door: Heleen Buurman over Nauders

Hebben Kerst/Oud en Nieuw 2005/2006 met zeer veel plezier in Nauders doorgebracht. Klein dorpje, toegespitst op skieen. Weinig winkels, maar geweldig ski- en wandelgebied. Zeker voor gezinnen zeer geschikt. Door hoogte redelijk sneeuwzeker. Is gebied in ontwikkeling met uitzicht op zowel de Italiaanse-, Zwiterse- als Oostenrijkse bergen. Drielandenpunt, prachtige omgeving, ongetwijfeld ook in zomer. Verbleven in Jagerheim, geweldig appartement met alles erop en eraan. Voor ieder wat wils. Zwembaden bij hotels in dorp. Een authentiek stukje Oostenrijk, waar de winkels tijdens feestd. nog dicht zijn; opletten dus bij aankomst. Absolute aanrader voor gezinnen, wij gaan zeker nog eens terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 januari 2006

Door: Oscar over Nauders

Wij (man,vrouw en zoon van 11 jaar) komen al 7 jaar in Nauders en verblijven dan in zogenaamde Wellnes suite in Hotel Mein Almhof. Met de ski pas kan je ook in twee nabijgelegen Italiaanse gebieden skieen. Het ski gebied ligt op 5 minuten afstand van het dorp en als iedereen op de berg is zijn er nauwelijk wachttijden. Er is een permanente buspendel tussen de accomodaties en de skigondel. Nauders heeft geen uitgebreid nachtleven, dus zie je ook geen groepen dronken jongeren. Voor families is het een ideale plaats.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 1 januari 2006

Door: Fam. Thelosen Overasselt over Nauders

Net weer thuis na een fantastisch weekje skieen in Nauders, 7 dagen op de latten gestaan, wat wil je nog meer, wel koud, maar voor het gevoel viel het mee. De kinderen hebben weer veel bijgeleerd en veel plezier gehad met hun leraressen van Inter-Ski, fijn dat er toch verschillende Nederlandstalige aanwezig zijn. We moeten weer een jaar wachten, maar gaan dan zeker weer richting Nauders.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 december 2005

Door: Sandra over Nauders

Mooi gelegen rustige plaats, sneeuwzeker door hoge ligging van de pistes. Op drukke aankomst- en vertrekdagen grote kans op files op de Fernpass, die je lang moet volgen, omdat je richting de grens gaat. Plaats ligt uniek op 3-landenpunt en met dezelfde skipas kun je ook in Italië skieën. Tip voor een dagje uit: bezoek het plaatsje Samnaun in Zwitserland!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 1 december 2005

Door: Fam van Dijk over Nauders

We gaan ook al een aantal jaren naar Nauders en het bevalt uitstekend. Heel geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Uitstekende skimogelijkheden. Absolute aanrader. Leuk speelterrein minder het dorp waar de kinderen heel veilig kunnen sleeen. Je kunt er rodelen. Alles goed bereikbaar met auto en bus.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 november 2005

Door: Bart Banning over Nauders

Prima wintersportplaats voor gezinnen met kinderen in alle leeftijden. Uitstekende busverbinding vanuit het dorp naar de piste(5 min). Ook in hoogseizoen geen wachttijden. Ski school is goed georganiseerd. Mogelijkheid om in Italie te skieen (met bus of auto te bereiken); 20 min.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 1 november 2005

Door: Ben Krabbendam over Nauders

Fijn rustig dorp waar je de koeien nog op straat ziet lopen. Zeer weinig verkeer. Goede hotels pensions app. geen dagjes mensen. Veel ruimte op de piste, geen wachttijden, komen er al 14 jaar, alles super.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen