Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Das Jochelius

Nauders | Tirol | Oostenrijk
Het in 2017 nieuw gebouwde hotel Das Jochelius ligt op een rustige plek op een hoogte van 1.900 m midden in het skigebied van Nauders. 's Morgens kun je dus één van de eersten op de piste zijn en 's avonds kun je gemakkelijk tot aan de accommodatie afdalen (ski-in en ski-out!). Winkels en restaurant bevinden zich in het dal, in het dorp Nauders.

Het comfortabele hotel biedt een heerlijk uitzicht op de bergen en beschikt over een receptie, Wi-Fi, lift, ontbijtruimte, bar, restaurant, verblijfsruimte alsmede een verwarmbare en afsluitbare skikast voor elke kamer.

De reis naar het berghotel is alleen met de Bergkastelbahn mogelijk (tot 16 uur) of als je niet skiet met de Jochelius-Express (van 09 tot 16 uur). Vanaf het bergstation bereik je dan op de ski's via de Goldsee-afdaling het hotel. De bagage wordt vanaf het dalstation (bij de parkeerplaats van de bergbaan Nauders) direct naar de geboekte kamer vervoerd (bagagetransport op aankomst- en vertrekdag inbegrepen). De auto kun je gratis bij het dalstation van de Bergkastelbahn parkeren (gereserveerde parkeerplaatsen voor hotelgasten). Als je een skipas hebt geboekt, kun je deze al op de dag van aankomst vanaf 15 uur gebruiken. De geboekte skipas ontvang je bij het Jochelius Anreisehaus. Niet-skiërs worden verzocht zich een dag voor aankomst bij het hotel te melden om de transfer naar het hotel te garanderen.

Das Jochelius

  • Nauders
  • Tirol

€1569,00