Overzicht beoordelingen Großes Walsertal/Fontanella-Faschina

Hier leest u alle beoordelingen over skidorpen in Großes Walsertal/Fontanella-Faschina. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u de bestemming in Großes Walsertal/Fontanella-Faschina met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over Großes Walsertal/Fontanella-Faschina achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 27 augustus 2018

Door: P. v. Uithuijzen over Sonntag-Buchboden

Weinig toeristen

Mooi dorp, niet heel druk en weinig toeristen. Inwoners vriendelijk, evenals restaurantpersoneel en eigenaren accommodatie. Omgeving erg mooi. Hoge bergen, besneeuwde bomen en ga zo maar door. Skigebiedje Raggal niet bezoeken voor de omvang, maar wel vanwege de sfeer en fijne pistes. Leuk om als familie met kleine kinderen die nog weinig ervaring hebben naartoe te gaan. Verder hebben wij er heerlijk gewandeld en zijn we een dag of 3 uitgeweken naar Damüls.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 7 augustus 2018

Door: J. Jansen over Raggal-Marul

Heerlijk gehad met z'n drietjes

Samen met onze zoon van 4 verbleven we in een leuk pension in Raggal. Het was voor hem de eerste keer op wintersport, dus daarom voor deze bestemming gekozen. Leuke skischool met lieve leraren. Zo fijn! Juist omdat het gebiedje zo klein is, kun je makkelijk af en toe even kijken of het gaat. We hebben genoten!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen

Sneeuwhoogte
Großes Walsertal/Fontanella-Faschina

Berg8 cm
Dal0 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Raggal. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd.

Toestand pistes nat
Km pistes open 0
Liften open-
Rodelbaan open
Snowpark

Pakketreizen
grosses-walsertal-fontanella-faschina