Overzicht beoordelingen San Martino di Castrozza

Hier leest u alle beoordelingen over San Martino di Castrozza. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u San Martino di Castrozza met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over San Martino di Castrozza achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 juni 2018

Door: de Bruijn over San Martino di Castrozza

San Martino di Castrozza e bella

Wat is wintersport in Italië toch fijn. Alleen al voor het zou je hier naartoe gaan. Je kan echt voor een prima prijs heerlijk lunchen en avondeten. En over de koffie zullen we het in vergelijking met Frankrijk maar helemaal niet hebben. San Martino di Castrozza is en leuk plaatsje waar na het skiën ook genoeg te beleven valt. Je moet er alleen wel van houden. skigebied is qua omvang precies goed voor een weekje. Je kunt aan beide kanten van het dorp skiën maar dit zit niet op elkaar aangesloten.

Echt italiaans
Leuk dorpje, ook na het skiën
Het eten
Ver rijden
Liften niet allemaal modern

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 21 januari 2006

Door: Daphne over San Martino di Castrozza

Er zijn geen wachttijden bij de liften, het eten op de pisten is fantastisch! Niet teveel drukte op de pisten waardoor je de ruimte hebt. Heb al veel skigebieden gezien, maar nergens zijn de mensen vriendelijker dan in San martino. God aangelegde pisten. De apres ski is matig, alhoewel de inwoners je graag een grappa aanbieden als je van de piste naar beneden gaat! Wel is er de bierstube in het dorp. Deze is vooral gericht op jongeren tot 25 jaar. Deze draait skihutachtige muziek. En anders de Tabia (discotheek), de drankjes zijn alleen niet goedkoop. De beginnerspiste bij Tognola is geen aanrader, deze is te smal. Ga dan liever naar de Passo Rolle. Lange brede piste. Niet stijl en heel goed voor beginners

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen