Overzicht beoordelingen Aussois

Hier leest u alle beoordelingen over Aussois. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u Aussois met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over Aussois achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 februari 2018

Door: Jp van leeuwen over Aussois

Skigebied klein overzichtelijk goed onderhouden top voor beginners

Topgebied voor gezinnen met kinderen tot 14 jaar. Gevorderden hebben hier echt niets te zoeken. Skiles was zeer positief, kinderen hebben meer geleerd dan 1 jaar in Italië of Oostenrijk overzichtelijke groep met max. aantal kinderen. Dorp is rustig geen feestgedoe gewoon gezellig veel spelende kinderen in de sneeuw maken makkelijk vrienden voornamelijk Belgen en Fransen in onze week. Ook wel eens fijn ha ha. Een aanrader voor gezinnen rust. Wel oude liften maar personeel tegen verwachting in erg behulpzaam en vriendelijk

Rust, top voor gezin en beginners. Skiklas klein
Klein oude liften kleine bedden Klein gebied

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 februari 2015

Door: J. Kemp over Aussois

Authentiek Frans bergdorpje voor rust en natuur

Prachtig oud bergdorpje aan de piste en deze worden goed onderhouden. Omgeving is prachtig, dorpje ligt mooi ten opzichte van de zon. Pistes worden goed onderhouden en waren dagelijks prima verzorgt de medewerkers van de liften vonden wij in tegenstelling tot de Oostenrijkse medewerkers erg vriendelijk. Lift materiaal is gedateerd maar werkt prima voor iemand van mijn lengte 1.95 zijn een aantal liften te klein ( kon de benen niet op de stepjes krijgen ) Naast het skiën kan je er prima wandelen en genieten van de natuur en de rust. De weg naar het dorp wordt goed schoon gehouden op sommige plekken in het dorp heb je absoluut sneeuwkettingen nodig ( appartementen les flocons d'argent ) dorp kent aantal stijle wegen met veel lossen sneeuw. Dorp wordt dagelijks bij sneeuwval goed schoongehouden. Grote supermarkten ( casino en intermaché ) in Modane 7 km van Aussois . We kwamen voor de rust lekker skiën en genieten van de natuur hier zijn we op alle fronten van voorzien. Zeer vriendelijke medewerkers in winkels en op de piste prima locatie voor beginnende skiërs of mensen die van rust houden.

Klein compact rustig vriendelijk
Skiliften gedateerd (voor iemand van 1.95 te klein)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 13 maart 2014

Door: Yvonne Floran over Aussois

Erg kindvriendelijk en heel knus

Aussois sprak ons meteen erg aan. We hebben 3 kleintjes dus het was belangrijk voor ons om in een niet al te groot gebied te zitten. Aussois werd ons aangeraden en zijn van plan de komende tijd hier terug te komen. Het is ons erg bevallen en de kinderen vonden het heerlijk.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 april 2010

Door: Anoniem over Aussois

19 maart een weekje hier geweest. Een geweldige week gehad. Hele vriendelijke en behulpzame mensen. De skiles voor ons kind, 5 jaar, was super. Juf sprak ook wat Nederlands. Alles is aan de voet van de piste, geen gesjouw. De prijzen zijn ook erg acceptabel. Zeker voor herhaling vatbaar.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 5 maart 2010

Door: Anoniem over Aussois

wij zijn 20-27 feb 2010 naar dit mooie gebied geweest. Het appartement was niet zo groot vooral als je gezellig met 10 man in 1 huisje verjaardag wil vieren. De kinderen vonden de skilessen erg leerzaam 5-7-10-12-13 jr. Wel vonden ze dat de franse kinderen voorgetrokken werden want ze spraken weinig tot geen nederlands. De pistes werden goed onderhouden en het personeel was vriendelijk. Wel vonden we een gebied met zoveel nederlanders weinig nederlandse info ,de brochures waren allemaal in het frans. Dit vonden wij een groot min punt hierdoor was de communicatie soms slecht. Voor volgend jaar bekijken we nog wat het word, kijken wat de kids willen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 1 maart 2010

Door: Jacquelien over Aussois

We zijn in Aussois geweest van 20 t/m 27-2 2010 Aussois is een supervriendelijk dorp. Bij de liften word je geholpen en ze zijn erg aardig voor kinderen. Het supermarktje boven in het dorp heeft tegen hele redelijk prijzen de belangrijkste levensmiddelen te koop. Bij de skiverhuur wordt je snel en deskundig geholpen en ook het in en uitchecken bij de centrale receptie gaat makkelijk en snel. De wegen worden goed schoongehouden en er is best wel wat te beleven in het dorp. Zo hebben de kids avondskieen gedaan en ice cubing bij de kerk. Er was een demonstratie freestyle skieen en daarbij was de vin chaud en warme cacao gratis. Met ter afsluiting een mooi vuurwerk. Ook is er een fakkeltocht voor de kids waarbij ze s'avonds achter de leraar aanskieen met fakkeltjes. Erg leuk om te zien. Er zijn voldoende plekken om lekker te sleeen. Boven op de berg zitten goede skihutten voor wat te drinken en te eten, tegen hele redelijke prijzen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 februari 2009

Door: Anoniem over Aussois

Wij , een gezin met 3 kleine kinderen, zijn vorig jaar in maart naar Aussois geweest. Het was een geweldige week. Het appartement was schoon, nieuw en compleet. 3 kamers en genoeg voor 5 personen. De skilessen waren voor onze middelste, 5 jaar goed, maar onze oudste 12 jaar werd bij volwassenen ingedeeld, wat niet leuk is voor een kind. Dit jaar gaan we weer en zoeken nu ook een creche voor de jongste van 1 jaar. Heeft iemand hiet ervaring mee?

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 30 januari 2009

Door: Grytsje over Aussois

Klein dorp en ski-gebied, maar wel heel leuk. Voor een eerste ski vakantie heel goed te doen. Als gevorderde kom je steeds op dezelfde pistes terecht.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 februari 2008

Door: Anoniem over Aussois

Tijdens de carnaval 2008 geweest (tweede jaar). Perfecte pistes, prima mogelijkheden om ook naast de pistes leuke stukken te doen met snowboard en ski (en met kids). Voldoende variatie mogelijk om ook als gevorderd skier/boarder af en toe heerlijk door te raggen. Geen wachttijden bij de liften en ook nu weer erg vriendelijk en behulpzaam personeel bij de liften. Ook de piste hulpdienst prima en efficient geregeld. Skipassen en huur tegen zeer schappelijke prijs. Veel zonnige pistes.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 3 februari 2008

Door: H.A. over Aussois

Gezellig oud dorp met leuke straatjes. Het is geen Parijs natuurlijk dus na 2 keer een rondje lopen heb je alles wel gezien (niet negatief bedoeld). s'Avonds is het stil op straat. Alle restaurants komen neer op 'pizza en crepes', het is even zoeken naar een stuk vlees. Wij zijn de 2e week van januari 2008 geweest en hadden soms het idee dat we alleen op de piste waren. Totaal niet druk dus en geen wachttijden. Soms wat scholen met kinderen die skiles kregen maar in het geheel bijzonder rustig. Wij hadden veel sneeuw en de piste werd elke ochtend om 06:00 weer glad gereden met zo'n, hoe noem je dat? een pistebully of zoiets. Het is geen groot gebied, tochten zitten er niet in, maar wel redelijk hoog. tot ca 2800 meter, met mooie uitzichten. Eén heel erg dure kruidenierswinkel in het dorp, een bank en een kranten/souvenier/sigarenwinkel en dan heb je het wel gehad. Wel goed voor een herhaling, zeker als je rust en ontspanning zoekt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 januari 2008

Door: betty over Aussois

Laatste week van 2007 in deze prachtige omgeving, heerlijk met kinderen en kleinkinderen geskied. Lift, skischool en piste aan de voet van ons appartement. Vriendelijke mensen, bij lift en skischool heel aardig en behulpzaam m.n. voor kinderen. Mogelijkheden bovenop de berg (2750 m) in de zon op terras te lunchen en genieten van een prachtige panorama. Uiteraard voldoende sneeuw en goed onderhouden pistes. Goede mogelijkheden om te wandelen. Geen uren in de rij voor liften etc.. Kortom zeker volgend jaar weer met de hele familie naar dit gebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 25 februari 2007

Door: Anoniem over Aussois

Hartstikke leuk gebied voor de hele familie. Prima pistes, goed bijgehouden. Personeel bij de liften is supervriendelijk en vooral voor de kinderen erg behulpzaam en geduldig. In de carnavalsweek ook nauwelijks wachttijden bij de liften. Prima les bij de skischool met kleine klasjes. Voor snelle skiërs met uitgebreide wensen om tochten te kunnen maken is het te klein. Bijna elke avond is er ook voor de kinderen wel iets leuks te doen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 januari 2007

Door: Anoniem over Aussois

Wij zijn van 20-1-07 tot 27-01-07 op skivakantie geweest in het dorpje Aussois. We hebben het er prima naar ons zin gehad. Er was verse sneeuw gevallen. De pistes waren goed en voor iedere skiër wel een piste. Er zijn voldoende (sleep)liften. Het gebied is niet groot. Je kunt skiën tot 2700 meter. In het dorp kun je snowtubing doen. Er is ook iets te doen met Huskyhonden. Het dorp zelf bevat een aantal restaurantjes, een bakker, een supermarktje (erg duur!! een kleine 10 km terug naar Modane is een grote supermarkt Intermarche...)). Er zijn verhuurmogelijkheden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen