Skip to navigation Skip to main content

Artiest Top of the Mountain Closing Concert Ischgl bekend

51558 - Artiest Top of the Mountain Closing Concert Ischgl bekend (2)
© Pazanaun - Ischgl, Julian Hargreaves

Tijdens de seizoensopening in november vroegen wij tijdens onze Facebook Live uitzending aan Andi en zijn collega's van de TVB: wie sluit in 2020 het skiseizoen in Ischgl ? Helaas wilden zij hier op dat moment nog niks over zeggen. Wel gaven zij als hint dat het 25e Top of the Mountain Closing Concert in Ischgl groots zou worden. Inmiddels heeft Ischgl (eindelijk) bekend gemaakt wie we kunnen verwachten, namelijk niemand minder dan Eros Ramazzotti!

Top of the Mountain Closing Concert 2020

Op donderdag 2 mei 2020 vindt het bekende Top of the Mountain Closing Concert in Ischgl plaats. Tijdens dit evenement zal de internationale ster Eros Ramazzotti om om 13.00 uur op de Idalp optreden, waarbij hij bekende klassiekers als 'Se Bastasse una Canzone', 'Cose Della Vita' en 'Adesso Tu' zal zingen. Daarnaast kun je luisteren naar nummers van zijn nieuwe album 'Vita ce n’è'. En dit alles tussen het besneeuwde landschap van de Silvretta Arena!

51558 -  (4)
( Foto: © Paznaun - Ischgl, Julian Hargreaves)

Eros Ramazzotti: dé Italiaanse wereldster

Bijna iedereen kent hem wel of heeft weleens van hem gehoord, Eros Ramazzotti. Met 16 studioalbums, ongeveer 150 platina onderscheidingen en meer dan 50 miljoen verkochte albums is hij één van de succesvolste artiesten uit Italië. Hij zong onder andere duetten met Tina Turner, Joe Cocker, Anastacia, Ricky Martin en Helene Fischer. Deze artiesten herken je misschien van eerdere optredes in Ischgl.

Het concert bezoeken

Het Top of the Mountain Closing Concert vindt plaats op de Idalp, in het skigebied Silvretta Arena Ischgl - Samnaun. Hier wordt op 2300 meter hoogte een groot podium neergezet, zodat duizenden wintersporters het concert van Eros Ramzzotti bij kunnen bijwonen. Je komt hier vanuit Ischgl met de Silvrettabahn en de Pardatschgratbahn. Met een geldige skipas die je tegen een speciaal tarief kan aanschaffen krijg je toegang tot het concert. De skipas kost: 1 dag voor € 115,-, 2 dagen voor € 139,- en 3 dagen voor € 159,-. Je kunt de pistes van de Silvretta Arena tot 3 mei 2020 betreden.

51558 -  (6)
Eros Ramazzotti (Foto: © Paznaun - Ischgl, Julian Hargreaves)

Skivakantie in Ischgl

Ischgl ligt in het zuidwesten van de provincie Tirol in Oostenrijk. Samen met het Zwitserse Samnaun vormen zij het skigebied de Silvretta Arena. Dit moderne skigebied beschikt over 239 kilometer aan pistes en is bijzonder sneeuwzeker. Het dorp Ischgl is relatief groot en levendig, zo vind je er diverse soorten winkels, restaurants en après. Tip: in het dorp is een tunnel waarmee je snel en gemakkelijk van de ene naar de andere kant van het dorp komt. Daarnaast vind je in deze tunnel foto's van artiesten die hier optraden.

1222 - Winter - Wendy

Over Wendy

Als klein meisje van 5 had Wendy niet kunnen denken hoe groot haar passie voor wintersport zou worden. Zodra de eerste sneeuw valt, slaat het wintersportvirus bij haar toe en telt ze af tot haar volgende wintersportvakantie.