Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Hotel Kielhuberhof

Schladming | Steiermark | Oostenrijk
Afbeelding - hotel-kielhuberhof-1
Afbeelding - hotel-kielhuberhof-6
Afbeelding - hotel-kielhuberhof-5
Afbeelding - hotel-kielhuberhof-7
Het in typisch Oostenrijkse stijl gebouwde 4-sterren Hotel Kielhuberhof ligt op ca. 3 km afstand van het centrum, op 1.000 m hoogte. Een skibus stopt ongeveer 50 meter verderop en brengt u naar de op 3 km afstand liggende Planaibahn die toegang geeft tot het skigebied Planai/Schladming (zie dienstregeling ter plaatse). Een loipe loopt langs de accommodatie.

Tot de faciliteiten van de accommodatie behoren een receptie met kluis (incl.) en ruime lobby, lift, Wi-Fi, gezellige kamer met open haard, ontbijtruimte, restaurant, bar evenals een skiruimte met skischoendroger. Voor uw amusement naast de piste is biljart en tafeltennis beschikbaar. Gratis parkeerplaatsen zijn volgens beschikbaarheid aanwezig.

Het rond 120 m² grote wellnessgedeelte (dagelijks geopend van 15 - 19 uur) biedt een bio sauna, buitensauna, stomobad, infraroodcabine, belevenisdouche, rustruimte met warmtebanken alsmede een vitaliteitshoek met thee.

Bij de reisprijs is bovendien de Ramsau Wintercard (01-12 tot 30-04) inbegrepen. Hiermee ontvangt u vele kortingen, bijvoorbeeld op langlaufen, op de toegang tot het zwemparadijs Ramsau am Dachstein of korting op musea (wijzigingen onder voorbehoud).
Afbeelding - hotel-kielhuberhof-1

Hotel Kielhuberhof

  • Schladming
  • Steiermark

€1059,00