Overzicht beoordelingen Pertisau am Achensee

Hier leest u alle beoordelingen over Pertisau am Achensee. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u Pertisau am Achensee met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over Pertisau am Achensee achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 22 januari 2013

Door: Köhler over Pertisau am Achensee

Skigebied goed voor beginners; ook voor gevorderden die niet de hele dag volle bak willen gaan. Dorp zonder kern, leeft niet echt.

Gaan nu voor het 8e jaar skien in Pertisau. Inmiddels 4 families met kids meegesleept. Het is de beste week van het jaar! Heel goed, gemoedelijk hotel, met alle comfort vandien en fantastische ontbijt en keuken. Onze kids (inmiddels 12 en 7) vinden hun weg blindelings en dromen 's zomers al over Pertisau. Uitzicht vanuit de sauna over het meer is adembenemend. Oh ja we zitten in hotel Post am See! Skigebied is gelukkig heel beperkt, daardoor geen die-hards, maar mooi geprepareerde, ruime, pistes met goede afdalingen. Als skiën belangrijk is maar de rest van de bezigheden (zoals borrel in bar, zwembad, rust, lekker eten enz.) minstens even belangrijk, dan allen naar Post am See in Pertisau. En Fügen 200 km pistes ligt op 20 minuten met de auto..

Eenvoudig gebied ideaal met kids
Dorp zonder kern, leeft niet echt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Datum 7 januari 2012

Door: Philomena over Pertisau am Achensee

Wij komen al een aantal jaren in Pertisau, het is een geweldig mooi langlaufgebied,kilometers lang en ook in Maurach zijn nog heel veel loipen, hele vriendelijke mensen en hotel Bergland is super!! Er zijn hele gezellige berghutten waar je heerlijk kunt lunchen, ook voor de wandelaars goed beriekbaar!! Voor de langlaufer echt een prachtig gebied met zwarte, blauwe en rode loipen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Datum 2 januari 2012

Door: @markranenburg over Pertisau am Achensee

Het is een redelijk dorp maar het mist een gezellige kern. De pistes zijn prima geschikt voor beginners en familie met jonge kinderen. Het dorp is gelegen op ca. 900 meter wat betekent dat je sneeuwgrens in de gaten dient te houden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Datum 26 januari 2010

Door: har geraeds over Pertisau am Achensee

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Datum 23 oktober 2009

Door: Der Joof over Pertisau am Achensee

De eerste berichten over sneeuw zijn m'n pc al weer binnen gelopen en dat riekt naar meer. We gaan dit jaar weer met de kerst naar Hubertus, weer voor een week. Mijn bruder geht auch wieder mitt, met zijn gezin. We kijken er weer naar uit en ik heb de ski's maar weer vast wat naar voren gelegd. We hopen dat er nog flink wat sneeuw aankomt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Datum 23 februari 2009

Door: Andremolier@hotmail.com over Pertisau am Achensee

Wij zijn in pertisau geweest van 10 januari tm 18 januari. Ik kom er al dertig jaar en ik blijf het een gezellig dorp vinden. Hotel Post is wel een van de beste hotels: live muziek; goed te eten en drinken; hele fijne mensen die dag en nacht voor je klaar staan. Wij vertrekken nu weer 27 februari tm 8 maart en dan leven we ons weer helemaal uit. Ach, de pistes zijn toch wel aardig, maar 15 minuten verderop zit hoog fugen en daar kan je echt je hart ophalen wat skieen betreft. Ik kan iedereen aanraden om een keer naar Pertisau te gaan. Je zal zien dat het erg leuk is. Groetjes, Andre en Martine

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Datum 22 februari 2009

Door: Bert over Pertisau am Achensee

Pertisau heeft aan al onze verwachtingen voldaan. Nu kon het door de enorme berg sneeuw en het redelijke weer ook bijna niet stuk natuurlijk. De accomodatie van Haus Regenbogen is prima. Het enige minpuntje wat wij er konden ontdekken was een zeer krappe opbergruimte voor de ski's, schoenen, etc. Skigebied Pertisau is voor beginnende skiers en kinderen uitstekend. Skischule Leithner in Pertisau krijgt een dikke 10 voor hun skileraren en leraressen. Voor gevorderde skiers zijn de mogelijkheden met slechts 3 rode pistes en 2 bospaden zwaar onvoldoende. Wij vonden in het nabijgelegen Achenkirch gelukkig wel voldoende mogelijkheden. Hoe het er in 'normale' winters uit ziet weten wij niet, maar dit jaar lag er ook in Pertisau meer dan genoeg sneeuw. We komen er zeker nog eens terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Datum 10 februari 2009

Door: J en C over Pertisau am Achensee

We zijn zondag 8 februari teruggekomen uit Pertisau. Het was er geweldig, veel sneeuw en veel zon. Voor het langlaufen zijn er veel loipes en de wandelaars komen hier ook goed aan hun trekken op schoongemaakte paden. Vriendelijke mensen, en het hotel waar wij verbleven Hotel Karlwirt krijgt van ons een 10.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Datum 9 februari 2009

Door: Anoniem over Pertisau am Achensee

Pertisau is een geweldig gezellig dorp! Ik kom er al sinds ik klein ben en we zijn 2x ergens anders geweest maar we komen toch steeds weer bij pertisau terug!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Datum 5 februari 2009

Door: Hans en Anja over Pertisau am Achensee

Wij zijn afgelopen zondag teruggekomen van een heerlijke week in Pertisau. De wintersport was voor ons de eerste keer. Het is werkelijk een schitterend gebied!! Om te langlaufen zijn er goed onderhouden loipes en de wandelaars kunnen er eindeloze tochten maken. Er lag voldoende sneeuw zodat ook de skiers onder ons zich prima konden vermaken. Wij komen hier zeker nog eens terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Datum 1 februari 2009

Door: Hans Vink over Pertisau am Achensee

Dit jaar voor de 5e keer naar dit prachtige dorp geweest. Was dit jaar ruim voldoende sneeuw, wat ons de mogelijkheden voor mooie langlauftochten gaf. Ideaal oord voor ouders met kleine kinderen, beginners, langlaufers en wandelaars! Schitterende en goed begaanbare wandelwegen naar bv. de Geralm (heen en weer ± 8 km) en de Gramaialm (heen en weer ± 15 km) Voor wandelaars en langlaufers geen beter oord dan Pertisau!! Waar je ook bent in je appartement of hotel, je stapt altijd zo op de piste of het bos in. Ook prachtig is het Rofan gebergte in Maurach. Met de kabelbaan omhoog en dan genieten van een werkelijk fascinerend sneeuw landschap. Ook mooie wandelingen te maken. Gaan volgend jaar zeker weer!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Datum 4 januari 2009

Door: DerJoof over Pertisau am Achensee

Gisteren weer terug gekomen van een heerlijke week in Pertisau. Reis heen prima verlopen en bij aankomst lag er voldoende sneeuw. Alle pisten waren open. Bij Hubertus was het weer een warm welkom zowel van de gastheer als mede vakantiegangers. We hebben een heerlijke gezellige week gehad. Hubertus heeft het afgelopen jaar gebruikt om een flink stuk uit te breiden qua eetzaal. Alle vertrouwde gezichten waren er weer, we hebben gelijk weer voor het eind van dit jaar geboekt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Datum 24 december 2008

Door: Erwin over Pertisau am Achensee

Wij zijn reeds meerdere keren in Pertisau geweest. Een heel leuk klein dorpje waarin je eigenlijk altijd wel lopend naar de piste zou kunnen. Parkeergelegenheid is trouwens goed. Pertisau is goed bereikbaar vanaf Nederland, ook zonder vignet. We zijn er altijd in de schoolvakanties geweest, maar vinden het nooit druk. Wij zijn 2x met de krokus en 2x met kerst geweest. Er zijn overwegend Nederlanders en Duitsers. De pistes en accommodaties zijn betaalbaar (familiepas 6 dagen ca. 250 euro) en dat staat in verhouding met wat je krijgt. Beneden zijn een 3 tal oefenweides met sleepliften, naar boven gaat een gondel (4stuks). Op de berg zelf zijn nog 3 sleepliften. Er zijn een stuk of 5-6 afdalingen, de meesten niet zo lang. Twee afdalingen zijn langer, eentje waarmee je vervolgens met de bus weer terug gebracht wordt (prima verbinding) en eentje naar het dorp waarbij het laatste stuk zo goed als vlak is. Onze kinderen hebben er het skien geleerd. De betere skier zal er geen voldoening krijgen, maar onze kinderen vermaken zich (nog) prima. Als ouders kun je rustig even in de zon gaan zitten terwijl de kinderen boven een afdaling(kje) nemen. Voor de beginner, minder sportieve skier, als alternatief voor bv. Tsjechie of een paar dagen extra zeker een aanrader. Profiteren van de Oostenrijkse sfeer en nog niet ondersneeuwen in de massa. Heerlijk.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Datum 22 november 2008

Door: L.G. van Winden over Pertisau am Achensee

Pertisau is een heerlijk dorp voor een rustige wintersportvakantie. Er is voor ieder wat wils behalve superafdalingen. Je kunt er heerlijk wandelen, het is een goed langlaufgebied en voor beginnende skiërs is het er goed toeven. Leuke winkeltjes en goede hotels en derfgelijke zijn er zeker. Kortom de moeite waard om er een leuke week vakantie door te brengen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Datum 29 oktober 2008

Door: Der Joof over Pertisau am Achensee

Het begint alweer een beetje te jeuken links en recht, en het weer wordt ook al een tijdje in de gaten gehouden. Vandaag voor het eerst te zien dat het een flink stuk kouder gaat worden, hopen dat dit zich voortzet. Hebben de ski's al weggebracht voor een kleine beurt. Het is te hopen dat er weer net zoveel sneeuw ligt als vorig jaar. Dit jaar vertrekken we op 27 december, wederom met mijn bruder naar Hubertus

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Datum 10 februari 2008

Door: Der Joof over Pertisau am Achensee

Zijn dit jaar weer de eerste week van januari in Pertisau geweest, en zoals gebruikelijk inmiddels zaten we weer in hotel Hubertus. het was er weer ouderwets gezellig en voor een hoop gasten een gezellig weerzien met oude bekenden. Het weer was prima en de sneeuw was zelfs buitengewoon goed te noemen. De kinderen en mijn vrouw hebben dit jaar weer in de skiklas gezeten en hebben grootse vorderingen gemaakt. Alle pistes waren open en we hebben ons prima vermaakt. Nog steeds een gezellig dorp, waar beginners zich uitstekend kunnen vermaken. Jammer dat we bij Hubertus niet onze eigen, meegebrachte, stereo installatie mochten gebruiken. Volgend jaar gaan we hier zeker weer naar toe, en dan weer met mijn bruder.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Datum 16 november 2007

Door: J. Sluiter over Pertisau am Achensee

Het begint weer te kriebelen, zeker toen we hoorde dat er al flink wat sneeuw gevallen was. We gaan er weer naar toe in de eerste week van januari, samen met de Attema's. Volgens de berichten ligt er nu boven op de berg al bijna een meter en beneden zo'n 50 cm. Hopen dat het dit jaar wel goed komt met de sneeuw. Van ons mag er nog wel een meter bijvallen. We maken er weer een gezellige week van!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Datum 16 november 2007

Door: J. Sluiter ( Der Joof ) over Pertisau am Achensee

In 2007 zijn we er weer in de eerste week van januari geweest, er lag toen haast geen sneeuw. Dat was een heel verschil met het jaar ervoor. We hadden nu de beide jongens mee. Voor hun was het de eerste keer, ze zaten elk in een ander skiklasje maar ze hebben zich, ondanks de weinige sneeuw, prima vermaakt. Ook mijn vrouw zat dit jaar in een skiklas, samen met een goede bekende en ze hebben zich ook prima vermaakt. Volgend jaar gaan we weer in dezelfde periode en hopen dat er dan meer sneeuw ligt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Datum 16 november 2007

Door: J. Sluiter ( Der Joof ) over Pertisau am Achensee

Ik ben er vorig jaar ( 2006 ) voor het eerst samen met mijn vrouw geweest op aanraden van een kennis. Er lag toen ontzettend veel sneeuw. We logeerden in Hotel Hubertus wat ons buitengewoon goed is bevallen. Gemoedelijk hotel en met de eigenaar, Seppe, kun je best lol hebben. Het eten is er prima en de irish coffee als dagafsluiting ging er prima in. Voor beginnende en redelijke skiërs is het hier goed toeven. We hebben het zo naar ons zin gehad dat we er in 2007 weer naar toe gaan. We zaten er rond de jaarwisseling. Voor apres- ski is er bij de lift een tent, die is wel erg gezellig.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Datum 23 september 2007

Door: En liefhebber van Pertisau over Pertisau am Achensee

Pertisau gelegen aan de achensee is een leuk en gezellig en sfeervol klein dorpje. Hier kun je terecht voor een perfecte wintersportvakantie. Er is veel aandacht voor kinderen qua skiën en hotels. Er zijn makkelijke en middelzware pistes in Pertisau. Gevorderden moeten dan naar Achenkirch of Maurach. Dit is prima te doen met de pendelbussen. Voor wie niet gaat skiën: je kan er prima wandelen en langlaufen. Er is niet veel après-ski, maar de meeste hotels beschikken over een huisbar.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Datum 19 augustus 2007

Door: Anoniem over Pertisau am Achensee

Een mooi dorp met veel mogelijkheden en erg gezellig. Prima loipen en ook skiën gaat hier prima. Niet groot, dan naar Achenkirch, maar was heel leuk.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Datum 17 december 2006

Door: D. Noltes-Alferink over Pertisau am Achensee

Wij komen al 10 jaar in Pertisau, een gezellig dorpje, niet groot. Het skigebied is niet groot maar uitstekend voor beginners en kinderen. Ook in de zomer kun je er heel goed golfen een hele mooie baan, echt een keertje proberen (je kunt er ook lessen nemen). Al die jaren komen we bij de Fam. Rieser waar je na zovele jaren echt een thuisgevoel krijgt. Begin van dit jaar hebben ze een grote verbouwing ondergaan, nu met een prachtig zwembad waar je van binnen naar buiten zwemt, een prachtige fitnessruimte, schoonheidsbehandelingen en massages. Ook gaan ze met gasten een wandeling maken naar hut hoger gelegen waarna je met een sleetje naar beneden kunt. Het eten is geweldig goed, Vorig jaar zijn we voor het eerst met de Kerst en Ouden Nieuw daar geweest, en dat is ons heel goed bevallen dat we dit jaar weer gaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Datum 12 maart 2006

Door: Henk Klanderman over Pertisau am Achensee

Begin maart 2006 voort het eerst met 4 personen in Pertisau geweest, in gasthof Hubertus. Het is ons prima bevallen. Gasthof Hubertus (half pension) voldeed in alle opzichten aan de verwachtingen. Fraaie ligging, prima kamers met alles erop en eraan, goede en vriendelijke bediening den en het "eten" met bijbehoren was uitstekend. Niets dan lof. Pertisau en omgeving is een verademing. Prachtige en veel wandelroutes, een uitgebreid langlaufaanbod en ook de faciliteiten voor het skieën zijn goed. Pertisau zelf is mooi, schoon en bovendien "rustig". Geen lawaai en geen uit de hand gelopen aprés-ski middagen/avonden. Misschien daarom iets minder geschikt voor jong en oud die ook op feest vieren uit is? Nogmaals, wij hebben genoten en zullen zeker naar Pertisau en omgeving terugkomen en Gasthof Hubertus, gelegen tussen Pertisau en Maurach is voor ons een aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Datum 4 maart 2006

Door: Fam Sterenberg over Pertisau am Achensee

26 februari 2006 We zijn er nu voor de derde keer geweest, het is een schitterende dorpje met vele faciliteiten. Voor kinderen en beginnende skiers is het een uitstekende omgeving maar voor gevorderen zal je iets anders moeten zoeken. (Voldoende in de omgeving) Voor ouderen die niet meer skien is er voldoende te beleven o.a. wandelen, arresleeen of langlaufen. We verblijven in appartament Marxenhof, een fantatische familie die zeer gastvrij zijn. Daarom hebben weer geboekt voor de volgende voorjaars vakantie. Fam Sterenberg en van Dijken

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Datum 12 februari 2006

Door: Anoniem over Pertisau am Achensee

Zijn voor de 5 de maal in Pertisau geweest,telkens in Hotel Bergland.Het was weer prima. De après ski kan inderdaad beter,maar bij Maria in de schirm bar hebben we toch weer vele uren gesleten. De omgeving is een aanrader voor langlauf en wandelen.hebben alweer geboekt voor volgend jaar

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Datum 9 februari 2006

Door: Fam Jansen Heerhugowaard NL over Pertisau am Achensee

Wij waren ook dit jaar weer twee weken in Pertisau en hebben voor 2007 akl weer geboekt. Heerlijk rustig geen gedoe, appatement Clara van de fam Rosenegger is beslist aan te bevelen. Wij skiien niet! Maar voor ons wandelaars is het hier genieten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Datum 7 februari 2006

Door: charlylaermans@hotmail.com over Pertisau am Achensee

prachtig gelegen mooie wandeling veel skigenoegens waren in hotel karwendel van 21 tot 28 januari zeer veel sneeuw prachtig hotel aan te bevelen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Datum 4 januari 2006

Door: Isabelle Ducoffre over Pertisau am Achensee

Wij komen al 25 jaar in Pertisau en elk jaar gaan we weer met veel plezier er naar terug.Toen we kinderen waren vonden we het heel erg leuk omdat je goed word opgenomen door de bewoners,als tieners was het ook leuk om uit te gaan .Er zijn wel niet veel disco`s maar dat maakt niet uit want iedereen zit in of de Latenrdl of in de pup bij Dorfwirt.Ik zelf heb er ook nog 4 jaar gewerkt als skilerares en dat was ook top.Nu zijn we allemaal ouder en hebben zelf kinderen en wa gaan gewoon weer terug omdat je in Pertisau de beste skischolen hebt,het heel gezellig is,rustige pistes hebt,gezelligheid niet dat gekke overdreven Hollands gedoe,overal heerlijk kunt eten vooral bij Dorfwirt en de pizzaria,mooi kunt wandelen,schaatsen en genieten van de omgeving.Je zit dicht bij grote skigebieden en steden.Kortom de ideale plek om te wintersporten en genieten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Datum 4 januari 2006

Door: Trudy Dieke over Pertisau am Achensee

Een sprookje, dit dorp. Wij komen er nu al een paar jaar met onze kleintjes (nu 7 en 4). Ik was er meer dan 20 jaar geleden voor het eerst geweest met ouders en ging op zoek naar de magie van toen. En die is er nog steeds! Wandelroutes eindigen allemaal bij een Almhut, waar het heerlijk eten en drinken is. Heen is zwoegen (klimmen) met de gehuurde, geleende of meegebrachte slee, en terug met ieder een kind op de slee voor je naar beneden zoeven. Wij verblijven in appartement Sonnenhof, geweldige ruime en schone appartementen met broodjesservice! Heerlijk verse broodjes in je postbak 's morgens vroeg. Eigenaren Michael Huber en zijn vrouw Daniela runnen ook het 50 meter verder gelegen Hotel Sonnenhof, waar een gezellige open haard is, een hapje en drankje verkrijgbaar en spelletjes voor de kinderen beschikbaar zijn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Datum 27 december 2005

Door: Ria over Pertisau am Achensee

Wij komen al meer als 25 jaar in pertisau.Hebben ons hart aan het dorp vepand. We verblijven in hotel pension Alpenrose een geriefelijk hotel.Zijn zeer tevreden. Markus en Barbara doen er alles aan om het je naar de zin te maken. Eten goed. Schoon en alles goed verzorgd. Altijd gezellig. Apres -ski moet je zelf maken er zijn best wel leuke gelegenheden. Om te langlaufen een heel goede plaats.Voor skieen voor beginner heel goed. Voor gevorden minder geschikt Kort om een dorp om velen jaren terug te komen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Datum 13 december 2005

Door: Hennie Groenhuis over Pertisau am Achensee

Pertisau is een heerlijk dorp, alles op loop afstand en met de auto ben je zo in Maurach om daar bijvoorbeeld je inkopen te doen(Tip, is goedkoper). De Aprés-ski is voldoende..zoek zelf een leuk tentje. Gezelligheid moet je zelf maken. Het is een kindvriendelijkdorp ook op de pistes. Voor beginners een uitstekend ski gebied. Voor langlaufers en wandelaars is het gebied gewoon het einde! Er is van allles te doen, rodelen, Huttenavond, arressleetochten, schaatsen en voor de dierenliefhebbers de honden zijn ook welkom! Wij verblijven bij de Fam. Rosenegger in een Appartement met Hp. Wij komen hier al 10 jaar en nemen ook onze 2 rottweilers mee. Een teken dat het ons hier prima bevalt! Pertisau Am Achensee een aanrader! Zelfs onze vrienden gaan al weer een aantal jaren mee naar "ons" Pertisau.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Datum 28 november 2005

Door: Fam Kuipers over Pertisau am Achensee

Inderdaad een beginners piste maar voor kinderen ideaal. De gevorderde skieër zal hier snel uitgekeken zijn.Wij zijn dus op andere plaatsen gaan skieën. Maurach, `n eind rijden naar Fugen en zelfs `n paar keer naar Zell am Ziller. Zeker de moeite waard,maar dat kan natuurlijk alleen als je met de auto bent. Het dorpje opzicht is best gezellig, weinig uitgaansleven, alleen in de hotels. Wij waren in Pertisauerhof,`n klein maar goedkoop hotel, waar wij minder prettige ervaringen hadden.Maar dat hoeft natuurlijk niet voor iedereen zo te zijn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Datum 21 oktober 2005

Door: Ton over Pertisau am Achensee

Een echt klein betaalbaar familiegebied voor de beginnende skieer. Zoals al eerder gezegd gevorderde vervelen zich snel hier maar voor kinderen en beginners is het er perfect. De familie skipas (4personen) is ca €200,-.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Datum 28 september 2005

Door: Claudia over Pertisau am Achensee

Leuk, klein dorpje waar alles binnen loopafstand is. Verwacht geen drukke apresski hutten en uitgaansgelegenheden. Pistes zijn echte beginnerspistes. Een gevorderde skier verveelt zich hier snel.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
 

Pakketreizen
Pertisau am Achensee

Skivakantie aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen